MadonnaFoto: Reuters/Scanpix
Üritused
14. mai 2019, 10:02

No mida värki!? Eurovisioni peaprodutsent: me ei ole kunagi kinnitanud, et Madonna finaalis esineb (5)

Iisraeli miljonär Sylvan Adams teatas, et osa superstaar Madonna kaaskonda on Tel Avivi jõudnud, kus ta peaks laupäevases Eurovisioni finaalis esinema. Eurovisioni peaprodutsent Jon Ola Sand aga ütleb, et nad ei ole Madonnaga esinemislepingut allkirjastanud, vahendab The Jerusalem Post. 

"Euroopa Ringhäälingute Liit (EBU) pole Madonnat kunagi esinejana kinnitanud. Me ei ole tema tiimiga lepingut allkirjastanud. Kui meil pole allkirjastatud lepingut, siis ta meie laval esineda ei saa." Sandi sõnul peavad nad praegu Madonna esinemise tingimuste üle endiselt läbirääkimisi. 

"Inimesed on juba mitu kuud EBU nimel rääkinud, kuid pole selleks saanud kinnitust ja nüüd oleme me päris veidras olukorras - meil on artist, kes tahab esineda ja keda meie tahaksime väga laval näha, aga me ei ole allkirjastanud lepingut."

Sand ei paljastanud, mis takistab lepingu allkirjastamist. Usutavasti ei ole põhjuseks raha, sest Madonna 1,5 miljoni eurose esinemistasu maksab kinni Iisraeli miljonär. 

Esmaspäeval rääkis Adams Iisraeli meediale, et Madonna jõuab Tel Avivi oma eralennukiga kolmapäeva hommikul. "Tervitan Madonnat taas Iisraelis. Loodan, et saan talle ka meie linna kauneid kohti näha," ütles Adams ja lisas, et Madonna kohalolek lisab Eurovisionile kindlasti väga palju glamuuri. Mees loodab, et see saab olema kõige edukam Eurovision.