Sahlene 2 Quick Starti kontserdil Saku SuurhallisFoto: Erki Parnaku
Üritused
13. mai 2019, 14:46

TV3 VIDEO | Sahlene plaanib Eestis soolokarjääriga alustada (5)

2002. aastal Eestit Eurovisioni lauluvõistlusel Eestit esindanud Rootsi lauljanna Sahlene, kes astub tänavusel eurolaval üles Inglismaa taustalauljana, rääkis TV3 "Seitsmestes", et peagi võib Eestis temast rohkem kuulda, sest ta sooviks on teha siin soolokarjääri ning ta on selles osas juba ka läbirääkimisi pidamas.

"Tunnen end suurepäraselt! Armastan Eurovisioni – siin on nii lõbus! Kõik fännid mäletavad mind, see on erakordne," lausus rootslanna TV3-le antud intervjuus.

Sahlene tunneb rõõmu, et saab toetada taustavokaalina Inglismaa laulu, aga loodab tulla Eestisse tagasi kui sooloartist. "See oleks mu unistus!" Läbirääkimisi on lauljanna pidanud Stig Rästa  ja Alar Kotkasega. "Mul on mingid asjad toimetamisel," jääb Sahlene siinkohal salapäraseks. 

Intervjuus mainib lauljanna, et teab Kaire Vilgatsit, Dagmar Oja ja Stig Rästat, kes on tema head sõbrad, aga Victor Cronet isiklikult ei tunne. "Olen pisut kade, et ta esindab Eestit," tunnistab Sahlene. "Aga mul on hea meel, et rootslane esindab, see annab ka mulle võimaluse tagasi Eestisse tulla. Tegemist on ka väga hea lauluga."

Sahlene soovib Victorile kindlameelsust ning et ta tunneks end laval hästi. Rootslanna sõnul ei teeks halba ka see, kui Victor õpiks natuke rohkem tundma Eesti kultuuri ning saaks selgeks mõned eestikeelsed sõnad.