Foto: pixabay.com
Müstika
15. mai 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 16. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Rõõm ja lust on tähtsam kui tõsine töö tegemine. Naudi elu ja inimestega suhtlemist, ent ära samas ka oma kohustusi unusta. Oled üht-teist olulist alustanud, ära loobu.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Tööd ei tasu nüüd peljata. On loota, et ülemusedki su saavutusi märkavad. Sind tunnustatakse, on lootust, et tulevikus tasuvad praegused pingutused ära.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Aeg viib sind kokku inimestega, kes osutuvad karjääri või äri alal kasulikuks. Võimalik on armusuhte tekkimine inimesega, kes on  kõrgemal positsioonil.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Oled äriasjus liiga julge ja riskialdis. Tahad kiiremaid arenguid, kui reaalselt on võimalik saavutada. Kipud lähtuma tunnetest või lased kellelgi end liiga palju mõjutada.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Kipud olema hajameelne, võid unustada mõne kohustuse või kohtumise. Kindlasti tasuks oma asjadel silm peal hoida, võid muidu midagi olulist ära kaotada.

Neitsi

23. august – 22. september

Oled valmis tugevaks pingutuseks, samas aga on karta, et sulle töötatakse vastu. Enda käitumist saad sa kontrollida, teiste oma mitte. Ära allu provokatsioonile.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Päev on ebasoodne rahalisteks tehinguteks ja lepingute sõlmimiseks. Tõenäolised on kokkupuuted inimestega, kes sind ära kasutada üritavad – ära nende lõksu lange.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Tunded on jõulised. Raske on tegeleda asjadega, mis sulle rõõmu ei paku. Kui aga saad teha midagi, mis on sinu jaoks nauditav, süvened ja teed seda ülima pühendumusega.

Ambur

22. november – 21. detsember

Suudad rõõmu leida kohustustest, mida argipäev pakub. Teed oma tööd hea meelega, naudid kolleegidega suhtlemist. Tööalasest suhtlemisest võib alata armusuhe.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Tööl võivad taas esile kerkida küsimused, millega juba mõni aeg tagasi tegeleda tuli. See tundub sulle väsitav, tahaksid mingeid uusi arenguid, muudatusi positiivses suunas.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Energiatase on küll kõrge, kuid sul on raskusi leidmaks õiget kanalit, kuhu suunata oma jõud ja tegutsemistahe. Tahaksid paljugi muuta, kindel plaan on aga välja töötamata.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Soodne aeg neile, kelle elukutse on loominguline. Inspiratsiooni jätkub ning loovust on küllaga. Sa ei naudi mitte ainult ise tegemist, imetled ka teiste loomingut.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Aastaring toob palju suhtlemist, oled viisakas ja suudad endast suurepärase esmamulje jätta. Enne tegutsemist tuleb mõelda! Eriti hoolikas ole töö ja karjääriga seotud otsuseid tehes. Vajad vaheldust ja võimalust aega ise planeerida. Võid leida uusi loomingulisi väljakutseid, mida saad raha teenimisel kasutada.