Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
14. mai 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 15. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Suurepärane aeg selleks, et olulisi läbirääkimisi pidada. Seejuures pead aga suutma oma emotsioonid kontrolli all hoida. Kui sulle miski ei meeldi, ära seda kohe välja näita.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sul tuleb tegemist teha kas välismaalastega või siis niisuguste inimestega, kelle arusaamad maailma asjust sinu omadest tunduvalt erinevad. Ära hakka oma tõde peale suruma.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tahad väga silma jääda, sulle on oluline, mida teised sinust arvavad. Eelkõige ametialaselt tunned vajadust tunnustuse järele, ootad, et ülemused su edusamme märkaks.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Midagi võib suhete vallas muutuda kiiremini, kui sa arvatagi oskaks. Pöörded võivad olla õnnelikumad, kui sa unistadagi julgeks. Mine avali südamega elule vastu!

Lõvi

23. juuli – 22. august

Töised ja isiklikud suhted võivad põimuda. Kas leiad sõprade kaudu tööd või siis areneb tööalastest kontaktidest välja midagi isiklikku.

Neitsi

23. august – 22. september

Kui tead, mida tahad, siis seda sa ka saad – kui mitte muudmoodi, siis toore jõu ja järjekindlusega. On mõningane oht kellegagi lähedastest riidu minna.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Rahaasjadel pead suure hoolega silma peal hoidma. Ei tasu loota ebamäärastele suulistele kokkulepetele – kui kellegi heaks mingit tööd teed, fikseeri lepingud seadusekohaselt.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Aeg võib tuua nostalgilist meeleolu ja romantikaigatsust. See, mis ammu möödunud, näib mälestustes eriti kaunis ja teeb kurvaks, et kunagi kogetud tunded ei saa enam korduda.

Ambur

22. november – 21. detsember

Oled valmis teisele inimesele pühenduma, tema heaolu esikohale seadma, samas aga ootad kaaslaselt samasugust suhtumist. Vajad sügavat emotsionaalset lähedust.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Oled emotsionaalne ja tundlik, võtad südamesse selliseidki asju, millele ei oleks mõtet üldse reageerida. Üksindust sa hetkel ei talu, ka suvaline seltskond on parem kui üksiolek.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Suudad teha pikaajalisi asjalikke tulevikuplaane, puudutagu need siis su isiklikku arengut või suhteid. Kui praegu armud, jääb see inimene tõenäoliselt su ellu pikaks ajaks.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Silmad ja kõrvad tasub lahti hoida, kuuled-näed paljugi põnevat ja õpetlikku. Õnneliku juhuse läbi võid saada teavet, mis annab elule uue suuna.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uus eluaasta pakub väljakutseid mitmes valdkonnas. Sul tuleb olla aktiivne ja tegutseda. Igas olukorras on valikuvõimalusi, tee oma valikud targalt ja läbimõeldult! Emotsioonid võivad olla tugevad, ka teiste inimeste nõuanded võivad sind õigelt teelt kõrvale juhtida. Hoia pea selge ja mõistus kaine.