Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
13. mai 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 14. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Veenuse ja Marsi sekstiil teeb päeva nauditavaks ja edukaks. Lihtne on kaasinimestega ühist keelt leida, läbirääkimisi pidada ja kokkuleppeid sõlmida.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Minevikukogemusest on suhete vallas abi. Tasub meenutada, millised on su varasemad edusammud, aga ka möödalaskmised. Eriti tark suudab õppida teistegi kogemustest.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Uusi asju tasub alustada alates lõunast. Suhted nii armsama kui sõpradega laabuvad sujuvalt. Teised on sinu suhtes tähelepanelikud, viisakad ja abivalmid.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Saad pühenduda olulistele tegemistele. Tööasjad edenevad kiiresti, sind aidatakse nii nõu kui ka jõuga. Nii kolleegide kui ülemustega läbisaamine on superhea.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tänased teemad sobivad sinu loomusega. Kohustused pakuvad rahuldust ja rõõmu, töö on ühtaegu ka hobi. Võimalik, et tekkivad õrnemad tunded välismaist päritolu isiku vastu.

Neitsi

23. august – 22. september

Tunned, et su lähimad sugulased on sulle parimad sõbrad. Nii võid öelda ka partneri kohta – tema mõtted on sinu omadega kooskõlas, teid seovad ühised püüdlused.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kui sa veel vallaline oled, ei tohiks täna küll ilmneda ühtki takistust vastassugupoolega tutvuste sõlmimisel. Sa tead, kuidas olla ahvatlev ja samas usaldust äratada.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kasuta tänaseid positiivseid energiaid äri- ja tööasjade ladusaks korraldamiseks. Sobiv päev, et leida uusi, asjalikke ja samas ka meeldivaid äripartnereid ja kliente.

Ambur

22. november – 21. detsember

Häälestu meeldivatele teemadele. Hea aeg seltskondlikeks üritusteks, pidutsemiseks ja rõõmust joovastumiseks. Flirtimine teeb tuju heaks ja suurendab enesekindlust.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Päev võib anda võimaluse tutvumiseks kellegagi, keda oled salamisi imetlenud ja ihaldanud juba pikemat aega. Miks nii pikalt põdesid - jutt hakkab sujuma juba esimesest hetkest.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Ennast on lihtne väljendada, õigel hetkel leiad õiged sõnad. Sõprade ringis liikudes võid avastada uue inimese, kelle vastu tekib tõmme esimesest silmapilgust.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Inimlik suhtlus, sõbralikkus ja tähelepanelikkus aitab sõlmida uusi ärikontakte. Võid isiklikke võlusid kasutada selleks, et mõne vastassoost tegelasega soodne leping sõlmida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uuel eluaastal on energiatase väga kõrge, oled tahtejõuline ning võimeline ellu viima otsustavaid muudatusi, vabanema halbadest harjumustest. Olulised on suhteid vastassooga. Vajad partnerit nagu õhku, samas kipud talle nõudmisi esitama, armukadedus on kerge tekkima. Proovi olla mõistev ja hooliv.