Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
12. mai 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 13. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Olukorrad võimaldavad suhtlemist paljude erinevate inimestega. Asjaajamine ja korraldamine õnnestub kenasti, seevastu tõsist mõtlemist nõudvad tööd ei taha edeneda.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Ka kõige targemad meie hulgast eksivad mõnikord. Pole sinagi mingi erand – oled mingi ettevõtmisega rappa jooksnud, pead midagi parandama või uuesti otsast alustama.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sul pole võimalik kuigi kaua mängu niisama kõrvalt jälgida – pead kujundama seisukoha. Ära parem proovigi topelt mängida, sel juhul võid kaotada ka ustavaid kaaslasi.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Seda, mille oled kord kaotanud, on paganama raske tagasi saada. Kui tunned, et asi on seda väärt, võta tahtejõud kokku, valmistu aega ja kannatust nõudvaks pingutuseks.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sulle võib tunduda, et kõveraid teid pidi liikudes ja kaasinimestega manipuleerides on kergem midagi saavutada. Kipud asjade ilustamiseks vassima ja varjad tegevusmotiive.

Neitsi

23. august – 22. september

Võimalik, et sul tekib tahtmine kodus midagi remontida või uuendada. Lähened teemale leidlikult ja loominguliselt, muudad oma igapäevase keskkonna põnevamaks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sul võib olla ülivägahea idee, ent su nägemus ei pruugi olla niisama lihtsalt ellu viidav. Idee ja teostuse vahele peab mahtuma põhjalik planeerimine.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Oled reibas ja tegutsemislusti täis, suudad probleeme leidlikult lahendada. Ehk suudad mängleva kergusega lahti harutada sõlme, mis pikemat aega su tegevust on takistanud.

Ambur

22. november – 21. detsember

Võta kätte ja õpi midagi, vahet pole, kas võtad ette tööalase koolituse või õpid midagi hingele. Reisimine toob lisaks huvitavatele muljetele kindlasti ka uusi teadmisi.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Päikese ja Pluuto harmooniline aspekt annab rohkesti jõudu ja võimalusi. Uute projektide arendamine edeneb hoogsalt. Samuti õnnestub nüüd parandada varem tehtud vigu.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

On palju asju, mida pole võimalik jõuga ära teha, pigem vastupidi – mida rohkem survet avaldad, seda tugevamaks kujuneb ka  vastuseis.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Mingit strateeegiat oled juba pikka aega kasutanud, ometi ei ole sa veel sihile jõudnud. Nüüd on aeg taktikat muuta, asjasse puutuvaid isikuid uudse lähenemisega rabada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Mida julgemalt mugavustsoonist väljud, seda rohkem vajalikke ja õpetlikke kogemusi sel aastal saad. Partneriga tasub palju rääkida, jagada oma põhimõtteid ja maailmavaadet – see süvendab teie suhet. Kui aga suhe on ammendunud, on õige aeg see lõpetada ja olla valmis uueks alguseks.