Marc & Andre rannamoodi esitleti Maarjamäe lossisFoto: MARGUS JOHANSON
Inimesed
11. mai 2019, 09:31

VIDEO | Kaia Triisa: Koit võiks mulle vabalt need sametised bikiinid kinkida (12)

9.mail esitles Marc&André Maarjamäe lossi suvesaalis küllusest pakatavat suvi 2019 rannarõivaste kollektsiooni.

Unustage minimalism! 2019 suvel on moes põhimõte „kõike ja palju“ ehk inglise keeles „more is more“.

Marc & Andre rannamoodi esitleti Maarjamäe lossis Foto: MARGUS JOHANSON

Trendisuundades ja M&A rannarõiva kollektsioonis domineerivad romantilised volangid, krooked, pitsid, samet ja tikandid. Detailidena kasutatud läbikumavad võrkkangad lisavad sensuaalsust ja toonitavad naiselikkust. Rõhk on see aasta pigem just efektkangastel ja tekstuursetel pealispindadel kui printidel ja mustritel.  Aktsenti lisavad ka peenikesed, ristuvad ja seotavad paelad.

 

Selle suve absoluutne lemmikvärv on kollane – tõeliselt päikeseline ja puhas säravkollane! Lisanduvad ka khaki roheline, helesinine ja korallpunane.

Kollektsioonis on palju kasutanud luksusliku siidise pealispinnaga mikrokangaid. Mõjutusi on ka 60ndate retrostiilist – kollektsioonist leiab vintage välimusega struktuurseid kangaid, elastseid sametkangaid ja kõrge vöökohaga pükse.

 

Valik on lai ja tegumoode küllaga. Marc & André sõnum on see, et ilu ei ole määratletud numbriga, olgu see vanuse või suuruse number. Ilu toob esile kaunis, enesekindel ning ennast hästi tundev naine!

 

Bikiinishowd väisas ka staarmeikar Kaia Triisa, kelle lemmikuteks olid sametised trikood. Erilisteks lemmikuteks olid luksuslikud türkiissinised ja veinipunased trikood. Kui elukaaslane Koit Toome need Kaiale näiteks emadepäevaks kingiks, oleks kaunitar väga õnnelik.  

Vaata täpsemalt videost ja kiika ka uhket pildigaleriid!