Martin RepinskiFoto: Jörgen Norkroos
Inimesed
10. mai 2019, 17:42

Martin Repinski viibib abieluskandaali ajal välismaal (23)

Martin Repinski viibib täna lahvatanud abieluskandaali ajal välismaal Ljubjanas kohtumisel Sloveenia-Eesti parlamendirühmaga.

Repinski sõnul ei ole välismaale sõitmine strateegiline ega seotud abieluskandaaliga.

„Ma ei tahaks enda eraelu puudutavatele küsimustele vastata, aga võin tunnistada, et Sloveenia lähetus ei ole kindlasti selle sündmusega seotud,“ vastas Repinski, kas ta oli enda lähetuse meelega just antud kuupäevadele planeerinud.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Täna selgus, et riigikogu liikmetest abielupaari Siret Kotka-Repinski ja Martin Repinski kaks aastat tagasi sõlmitud abielu on purunenud ning Martin elab koos bikiinimiss Jekaterina Vassiljevaga.

Jekaterina endise abikaasa Antoni sõnul purunes tema ja Jekaterina suhe, kuna naisel oli kõrvalsuhe Martin Repinskiga. "Meie kaks last jäävad elama emaga. Mina seal majas enam ei ela. Kolisin välja, sest Martin kolis sisse," rääkis mees Kroonikale.

Kui veebruaris meedias spekuleeriti, et Repinskil ja Vassiljeval on kirglik romaan, lükkas poliitik väidetu ümber. Martin ja Jekaterina olid väidetavalt puhanud koos Tartus ja reisinud Itaalias. „Mina olen ka seda lugu kuulnud ja tean, kust see tuleb: see on valimiseelne laim. Mind tahetakse näidata halvas valguses,” lükkas Martin Kroonika väited ümber.