Foto: Õhtulehe paparatso
Inimesed
10. mai 2019, 16:27

PAPARATSOFOTOD | KIBE, KIBE! „Kodutunde“ produtsent Kristi Nilov sõlmis oma kallimaga igavese liidu (72)

„Kodutunde“ produtsent Kristi Nilov ja Jan Loigo sõlmivad 10. mail igavese liidu. Plaanis on traditsiooniline Eesti pulm.

Kohapeal viibiva paparatso sõnul sadas enne tseremoonia algust pikalt vihma, kuid 15 minutit enne tseremooniat see lõppes. Nilov ja Loigo abiellusid romantiliselt rannas. Külalisi on paari tähtsaks päevaks kogunenud sadakond. Nilov ja Loigo kannavad nüüdsest ka ühist perekonnanime - nüüdsest on „Kodutunde“ produtsendi nimi Kristi Loigo.

Vihmase ilma tõttu on pidutsemiseks püsti pandud suur telk, kus pärast tseremooniat pulmapidu hakkab, kuuldavasti on kohale kutsutud ka bänd.

Abiellumise kuupäeval on eriline tähendus – 10. mai on Signe Lahteina sünnipäev. „Nüüd saab sellest meile alatiseks tähtis päev, ühel ja teisel moel,“ sõnas Kristi ja lisas, et kuupäeva valis siiski Jan. „Küsisin Signe abikaasalt, kas mu abiellumine Signe sünnipäeval on ebaeetiline ja ta ütles, et kindlasti mitte,“ räägib Nilov, kes tahtis pulmakuupäeva valides ühtlasi ka kalli sõbranna elatud ilusat elu tähistada. „Kui olukord oleks vastupidine ja Signe abielluks minu sünnipäeval, oleksin ma väga õnnelik!“

Nilov kohtus Jan Loigoga eelmisel suvel tuttavate korraldatud üritusel. Seejärel kirjutas mees Nilovile Facebooki ja nii need asjad arenema hakkasid. 

Loigo ja Nilov kihlusid 17. oktoobril. „Õige kaaslase otsinguid on olnud igasuguseid ja ringi olen ikka vaadanud, aga mingi aeg, kui kõigest nii väsisin, otsustasin, et ei tee ühtki allahindlust. Et jääb nii, et see mees, kellega hakkan uuesti koos elama, peab mulle meeldima täielikult, või jään pigem üksi. Ja siis ta tuli – minu jaoks täiuslik mees, ja jäi esimesest päevast kohe minu juurde ja on siiani,“ rääkis Kristi eelmisel aastal Kroonikale.