AGFoto: Pressimaterjal
Saund
9. mai 2019, 20:45

Lauri Saatpalu andis välja loo koos noore räppariga (3)

Vanameister Lauri Saatpalu, kes laulab ansamblis DAGÖ on jõud ühendanud noore räppari AG ehk Silver Orissaarega ja üheskoos on välja antud lugu "Muusik".

"Muusik” on kahe erineva põlvkonna nägemus ning kokkupuute lugu muusiku elust kus kaasa teeb DAGÖ laulja Lauri Saatpalu. Lugu on avasingel AG ehk Silver Orissaare 2019 aasta debüütalbumilt "Segamini".

 

"Segamini" on suuresti autori nägemus noore inimese tegemistest tänases päevas, kõigi oma rõõmude ja murede, kõrghetkede ja madalseisudega. Lugudest leiab äratundmiskohti, hõbedat ja kulda aga kindlasti igas vanuses kuulaja.

AG on 20 aastane Pärnumaa räppar, kes on 2016 aastast saadik järjest tugevamalt muusika tegemisele pühendunud, tema YouTube ja Soundcloud jälgijaskond kasvab igapäevaselt ning kanalites seni jagatud lood saavad kuulamisi sadades tuhandetes.

Trap'i, house'i ja EDM radadel kulgev album ilmub Masterhead Recordsi alt, põhiline produtsent on Rasmus-Jüri Lõhmus ehk LOJR. Lisaks veel albumil kaasa tegevad produtsendid on Jaanus Saks ja Elemental Brothers.

"Segamini" on peagi olemas kõikides streamimis kanalites ning ka füüsilisel kujul, ning esitlustuuri kontserdid jõuavad kevad-suve jooksul mitmetesse Eestimaa paikadesse.