Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
9. mai 2019, 15:39

Harry lobises välja, et beebi sündis juba kaks nädalat tagasi?!

Mitmed Briti kuningliku pere fännid on veendunud, et prints Harry lobises kolmapäeval oma beebit esitledes välja saladuse - maimuke tuli ilmale juba kaks nädalat tagasi.

Küsimuse peale, kumma nägu pisipoiss on, ema või isa, kostis Harry: „Kõik räägivad, et beebid muutuvad kahe nädalaga väga palju. Jälgime põhimõtteliselt järgneva kuu jooksul, kuidas see muutumisprotsess käib. Aga tema välimus muutub iga päevaga, nii et kes teab.“

Paljud televaatajad said elevil printsi jutust valesti aru ning neis süvenes veendumus, et laps oli sündinud juba kaks nädalat tagasi. „Kas ta siis ei sündinudki esmaspäeval? Issand, kui paanilised näod neil on - Harry LOBISES KÕIK VÄLJA!“ õhutas üks kommentaator sotsiaalmeedias ärevust. Teine küsis Daily Maili teatel: „Kas Harry ütles just, et beebi on kahe nädalaga muutunud?“ Sama küsimus tekkis paljudel fännidel. 

Vastne isa jõudis juba esimese piinlikuvõitu naljagi visata. Palve peale poja nägu rohkem kaamerate poole pöörata puhkes Meghan naerma ning Harry naljatas: „Ta on juba natuke habet ka, imetore!“

Kuninglik paar pani oma esmasündinule nimeks Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Nüüdseks on noor isa pidanud end töökohustuste nimel perest päevaks lahti rebima - prints suundus täna hommikul Haagi, kuulutamaks välja uued Invictuse sportmängud. Need toimuvad Hollandis järgmisel aastal.