Kristel ja HendrikFoto: Martin Ahven
Tele
8. mai 2019, 21:19

Palju õnne! „Naabrist parema“ Kristel ja Hendrik saavad lapse (15)

"Naabrist parem" saates võistlevad Kristel ja Hendrik teatasid täna TV3 uudiste eetris, et ootavad last. "Lapse olen ise teinud, Kristeli suure abiga!" naeris Hendrik. "Päts on ahjus jah," lisas Kristel.

"Ma ei tea, kas me oleme esimesed inimesed, kes teatavad uudistesaates, et me lapseootel oleme," muretses Hendrik. Noorte sõnul ei tehtud last aga sugugi televaatajate poolehoiu saamiseks ja telesaate võitmiseks.

"Kogemata neid asju ei juhtu. Me oleme üheksa aastat koos olnud, suvel aasta aega abielus olnud. Saime aru, et peaksime planeerima beebit, me arvestasime sellega, et läheb nii palju aega, et proovime “Naabrist paremasse” vahepeal. Kui olime teada saanud, et saime saatesse, saime järgmisel päeval teada, et ka beebi on tulemas!" paljastas Kristel, et kaks rõõmu-uudist tuli nende jaoks korraga.

"Olime allkirja andnud saatele, et me tuleme saatesse. Järgmine päev Kristel tuli ja ütles, et peab mulle midagi ütlema," kinnitas Hendrik.

Hendriku sõnul oli ta muidugi väga rõõmus, kuna see on tema esimene laps. Paari sõnul pärast rasedusest teada saamist nad muretsema ei hakanud, et kas remondisaates ikka hakkama saavad. "Telekast vaadates eelmisi hooaegu ei tundnud see asi nii hull," tõdes Kristel.

Nüüd, ise saates osaledes, saavad nad aru, et ikka päris raske on. "Magamata öid ikka on, päev enne võttepäeva saab kolm tundi magada. Osad lasevad öö läbi," nentis Hendrik. 

Kristeli rasedus ei ole Hendriku sõnul nende võistlemist saates kuidagi mõjutanud. "Kirstel ei ole kordagi oksendanud, ei ole täheldanud, et ta oleks väga muutunud. Tema ütleb ja mina teen. Välisabijõudu oleme ikka kasutanud, päris kõike ise ei saa teha. Plaatija käis, Kristeli isa käis abis, sõbrad käivad abis. Aga enamus ajast oleme ikka kahekesi, või noh, kolmekesi!"