Meat Loaf 2011. aastal. Foto: © Arnd Wiegmann / Reuters/Scanpix
Inimesed
8. mai 2019, 16:47

VIDEO | Lavalt alla prantsatanud rokilegend murdis rangluu

USA rokilegend Meat Loaf kukkus TMZ.comi teatel hiljutisel esinemisel lavalt alla ning murdis rangluu.

Õnnetus juhtus Texas Frightmare Weekendi nimelisel üritusel, kus 71aastane laulja vastas huviliste küsimusele. Siis aga jäi Meat Loafi jalg juhtmetesse kinni, ta kaotas tasakaalu ning kukkus eesriide külge klammerdudes lavalt alla. 

Rokikuulsus viidi lähimasse haiglasse, kus diagnoositi rangluu murd. Meat Loaf veetis öö palatis, kuid siis lubati ta koju. 

2016. aastal varises Meat Loaf Kanadas Edmontonis keset kontserti kokku ja viidi haiglasse. Staar esitas publikule parajasti oma suurimat hitti „I Would Do Anything For Love“, kui tal hakkas silmanähtavalt halb ning ta varises lavalaudadele. Staar toimetati haiglasse. Samal tuuril oli juba mitu šõud tema kehva tervise tõttu ära jäänud. 

Tervisehädasid on artistil olnud varemgi. 2003. aasta detsembris kukkus ta Inglismaal kontserdil kokku ning seletas seda hiljem Wolff-Parkinson-White’i sündroomiga. „Seda ei juhtu enam iialgi,“ kinnitas Meatloaf pärast edukat südamelõikust. Kuid kaheksa aastat hiljem varises ta jälle keset šõud kokku. Tookord põhjendas rokkar seda astmaga.