Meghan ja Harry beebigaFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
8. mai 2019, 14:44

KUNINGLIK BEEBI: Meghan ja Harry näitasid lõpuks maimukest! (18)

Meghan ja Harry näitasid lõpuks maailmale oma maimukest! Pildid on tehtud Windsori lossis ning õnnelik Harry hoiab teda oma süles. Vastne ema Meghan on üleni valges nagu tema pisipoegki. 
Värske kuninglik beebi Foto: AFP/Scanpix

37aastane näitlejanna õhkas esimeses sünnitusjärgses intervjuus, et ta tunneb end imeliselt. "Mul on ju kaks kõige paremat kutti terves maailmas! Olen väga õnnelik." Valget käisteta kleiti kandev hertsoginna ütles, et beebi on väga malbe loomuga. "Ta on tõeliselt rahulik."

Seepeale puhkesid mõlemad värsked lapsevanemad naerma. "Ei tea, kellelt ta küll selle loomu pärinud on," naeris Harry. Õnnest särav Meghan lisas: "Ta on olnud unelmate laps, nii et viimased paar päeva on olnud erilised."

"Lapsevanem olla on vapustav tunne," ütles Harry. "Seda on ju olnud ainult kaks ja pool, kolm päeva, aga me oleme nii õnnelikud, et meil on oma väike rõõmurullike." Küsimuse peale, kumma nägi poiss on, vastas Meghan: "Üritame sellest alles sotti saada." Tema mees lisas: "Kõik räägivad, et beebid muutuvad kahe nädala jooksul väga palju. Eks me uuri järgneva kuu jooksul, kuidas see muutumisprotsess käib. Aga tema välimus muutub iga päevaga, nii et kes teab ..."

Küsimusele, kas vastsed vanemad kohtuvad ka kuninganna Elizabeth II ja Edinburghi hertsogiga, vastas Meghan: "Põrkasime just mööda minnes juhtumisi hertsogiga kokku ja see oli nii tore. Nii et varsti on tore beebit teistele pereliikmetele tutvustada, ning ka mu ema on meie seltsis."

Sussexi hertsog ja hertsoginna said lapsevanemateks esmaspäeval kell 5.26 kohaliku aja järgi. Õnnest ja kergendusest särav prints Harry lubas tähtsa päeva õhtupoolikul ajakirjanikele, et beebit näidatakse mõne päeva pärast.

Briti telekanalitest sai õiguse beebi esitlust Windsori lossis kajastada Sky News, kellele naeratas loosiõnn. Konkurendid BBC ja ITV jäid pika ninaga.

Meedia esindajad 7. mail, päev pärast kuningliku beebi sündi, Windsori lossi lähistel vahti pidamas. Foto: AFP/Scanpix

Sama protsessi läbisid Ameerika telekanalid. ITV kuningliku korrespondendi Chris Shipi teatel sai kajastusõiguse CBS - kanal, mille hommikusaadet juhib Meghani lähedane sõbratar Gayle King. King on meediamogul Oprah Winfrey elupõline sõbratar ning kurjad keeled räägivad, et lausa Oprah' salakallim. Kahe lapse emast Gayle kuulus nende väljavalitute ringi, kellele Meghan korraldas kevadel New Yorgis Ameerika kommete kohase beebipeo.