Uku SuvisteFoto: Erlend Štaub
Inimesed
8. mai 2019, 15:14

VABA JA VALLALINE! Uku Suviste Tinderis: see on koht, kus igaüks otsib midagi erinevat (33)

Vaba ja vallaline Uku Suviste on tõeline kompu, kes nüüd kaaslast otsima asunud Tinderisse. Möödunud suvel Pärnus jäi Suviste küll kaamera ette brüneti kaunitariga, kuid midagi tõsist see ei olnud.

Enne seda oli laulja suhtes blogija Merilin Taimrega, kes on tuntud ka kui Paljas Porgand, kuid paari teed läksid lahku 2017. aasta novembris.

„Miks Tinderi kasutaja teha? Ma ei tea! Ma arvan, et see on koht, kus igaüks otsib midagi erinevat. Ja mõni võib-olla ei teagi, mis ta sealt otsib ja teeb lihtsalt põnevusest,” sõnas Suviste Õhtulehele.

„Seda ma teile ei ütle, kas mul match’e on!” vastas laulja kelmikalt naerdes küsimusele, kuidas tal seal seni läinud on. „Aga tõepoolest, mina olen Tinderit kasutanud küll!”

Populaarses tutvumisäpis on kasutaja ka näiteks tehnoloogiaettevõtjal ja investroril Allan Martinsonil, kes möödunud aasta oktoobris lahutas oma abielu Karoli Hindriksiga. „Mis puutub minu kontosse Tinderis, ta on olemas, kuid mitte aktiivne. Kui ta ka aktiivne oleks, ei oleks see minu jaoks midagi veidrat,” kommenteeris Martinson.

Läinud aasta septembris otsis Tinderist kaaslast ka nõid Anete. Teadaolevalt olla seal figureerinud ka toitumisnõustaja Erik Orgu.

Tuntud eestlastest on Tinderit kasutanud veel produtsent Kristi Nilov, Jüri Pootsmann, Elina Born, superstaarisaatest Jennifer Cohan, rannavõrkpallur Rivo Vesik, näitlejannad Piret Krumm ja Kristel Aaslaid ja sotsiaalmeediastaar Katri Palm. Omal ajal otsis sealt kaaslast ka president Toomas Hendrik Ilvese poeg Luukas Kristjan.