Kuninglik paar veebruaris Marokos. Foto: PA Wire/PA Images
Inimesed
7. mai 2019, 16:02

Meghani isa Thomas Markle ei pruugi lapselast eales näha (21)

„Jumal õnnistagu seda last,“ teatas hertsoginna isa, endine Hollywoodi tippvalgustaja Thomas Markle (74) beebiuudise peale oma kodust New Mexico osariigis.

„Mul on hea meel kuulda, et emal ja lapsel on kõik hästi. Olen uhke, et mu tütrepoeg sündis Briti kuninglikku perre, ja olen kindel, et suureks sirgudes teenib ta kuningriiki ja Briti rahvast armastusväärselt, väärikalt ja ausalt,“ teatas Thomas ning õnnitles tütart soojalt.

Daily Maili teatel aga ei pruugi Thomas oma lapselast eales näha. Meghani emast Doriast tütre lapsepõlves lahku läinud, kuid Meghani elus tähtsale kohale jäänud isa tekitas mullu kevadel enne kuninglikke pulmi skandaali, kui selgus, et tema paparatsofotod olid tegelikult lavastatud. Meghani poolõde Samantha tõmbas tule endale, väites, et selle mõtte pani Thomasele pähe just tema. Enne kuninglikku laulatust sai Thomas infarkti ega sõitnud seetõttu Ühendkuningriiki.

Kuid suvel väitis Markle intervjuudes, et tütar on tänamatu ja ilma temata poleks Meghan mitte keegi. Jätkuv avalik suupruukimine, mille eest Thomas sai kenakesi honorare, teravdas suhteid tütrega veelgi. Veebruaris avaldas isa meedias lausa Meghani kirja, milles too kinnitas, et isa käitumine on tema südame miljoniks killuks purustanud. Intiimse kirjavahetuse avaldamist tütar Thomasele vaevalt et andestab.