Foto: @jakepaul/Instagram
Inimesed
7. mai 2019, 11:32

YouTube’i tähe peol uimastati noori tüdrukuid (9)

YouTube'i täht Jake Paul korraldas oma Los Angelese häärberis vägeva labraka. Mitmed noorukesed naiskülalised sattusid aga peolt haiglasse – poolpalja ja oimetuna. 
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jake Paul (@jakepaul) on

New York Posti teatel uurivad Los Angelese võimud väiteid, et Jake Pauli (22) peol poetati mitme peolise joogi sisse uimastavat ainet. Ametlikke süüdistusi on esialgu üks – politsei teatel andis üks 22aastane neiu mõista, et teda oli peol uimastatud.

Karmid süüdistused tulid ilmsiks pärast seda, kui üks mures ema väitis pühapäeva õhtul Facebooki kinnises grupis, et tema alaealine tütar ja tolle sõbrannad langesid Pauli peol uimastamise ohvriks.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jake Paul (@jakepaul) on

"Mu tütar käis eile Calabasases YouTube'i tähe Jake Pauli peol. Majaks oli häärber, mis oli noori inimesi täis. Tütar sattus haiglasse koos kaheksa teise tüdrukuga, kes olid uimastatud ning jõudsid oimetuna West Hills Hospitali."

Ema kirjutas, et tüdrukud olid poolpaljad ning ei suutnud kõndida ega rääkida. 

Los Angelese šerifi esindaja teatel on võimud kõnealusest postitusest teadlikud ning uurivad neid väiteid. 

Nüüdseks kustutatud Instagrami postituses kirjutas Los Angelese maakonna tuletõrjeosakond, et oli suurema osa laupäeva ööst toimetanud mitmeid patsiente Jake Pauli peolt haiglasse, vahendab Daily Mail. 

Eile saabus uudis teise USA sotsiaalmeediatähe vangistamisest. YouTube'is poplaulude tõlgendustega kuulsaks saanud Austin Paul mõisteti kümneks aastaks vangi selle eest, et ta oli lasknud oma alaealistel fännitaridel erootilisi videoid teha ja talle saata.