wiwibloggsFoto: Kuvatõmmis Youtube´i videost
Üritused
7. mai 2019, 10:22

VIDEO | Euroekspert Eesti lavaproovist: „Mu silmad olid naelutatud Victori näole. Ta on lihtsalt nii armas.“ (19)

Eurovisioni blogi Wiwibloggs ajakirjanikud Chris Halpin, Suzanne Adams ja Angus Quinn kommenteerisid Victor Crone esimest lavaproovi, mille märksõnadena jäid kõlama suurepärane esitus, ent paraku ka tehnilised probleemid. 

Ajakirjanikud tõdesid, et proovis oli palju tehnilisi vigu, mis puudutasid graafilisi lahendusi. Aga Crone ei lasknud end sellest häirida. "Victoril on karisma ja ta müüb seda. Sa tahad teda ekraanil näha. Kas seal on graafika taga või mitte," lausus Harpin. "Tal on sarmi, kui ta oma kitarri mängib. Tal on midagi sellist, mis meeldib."

Eurospetsialistid olid arvamusel, et graafika tuleb loo sisse liiga hilja. "Ma ei tea, kas see võib vähemaks võtta Eesti edasipääsemise võimalusi? Seda saab juba näha teises lavaproovis, sest täna tegeleti väga palju tehniliste probleemidega," sõnas ajakirjanik.

"Ta on esineja, teab mida teeb. Taustavokaalid ei sulandunud kõige paremini, aga see oli seotud tehniliste probleemidega. Victor ise kõlas väga hästi," lausus Angus Quinn. Tema sõnul läks tehniliste probleemide peale 30 minutit. "See ei ole kuidagi seotud laulja või tema võimalustega."

"Pean olema aus. Ma ei pööranud erilist tähelepanu tehnilistele teemadele. Minu silmad olid naelutatud Victori näole. Ta on lihtsalt nii armas," rääkis Suzanne Adams. "Sellel lool on minu jaoks kantrimuusika vaib, mis mulle väga meeldib."

Victor Crone Foto: Andres Putting/EBU

Adamsi sõnul sarnaneb Eesti eurolaulu ametlik muusikavideo Bradley Cooperi ja Lady Gaga looga "A Star is Born". "Victor on suurepärane. Ma püüan edaspidi vaadata rohkem lavalist lahendust, kui saan silmad temalt eemale. Armastan seda laulu! See lavalahendus kas lõhub või toimib."

"Victor on nagu paiposs, kes selle kõige keskel laulab. Kui mõned inimesed arvavad, et ta kaob sõu vahele ära, siis ma arvan, et kui üldse, siis ta paistab tänu sellele rohkem silma," rääkis Halpin. Lugu nimetasid eurospetsialistid väga raadiosõbralikuks, mis ei ole nende sõnul sugugi halb.