Victor CroneFoto: Kuvatõmmis Youtube´i videost
Üritused
6. mai 2019, 14:49

VIDEO | Eesti eurolaulik Victor Crone näitas Tel Avivis, kuidas tuleb mediteerida (2)

"Loomulikult oli see kogemus! Tegemist on suure lavaga – suuremaga, kui oleksin oodanud," lausus Eesti tänavune eurolaulja Victor Crone vahetult pärast esimest lavaproovi pressikonverentsil.

4. mail Eesti delegatsiooniga Tel Avivi jõudnud laulja tunnistas, et ootab juba huviga poolfinaalis üles astumist. Pressikonverentsil viibis ka "Eesti laul 2019" peaprodutsent Tomi Rahula.

Crone tutvustas pressikonverentsil eurolaulu "Storm" sündi ja laulu sisu. "Praegu on see perfektne. Laulu valmimise protsessis on alati midagi, mida tahad muuta, parandada, täiendada," sõnas Crone. "Storm" sai laulja sõnul lihvi viimase hetkeni enne "Eesti laulu" tähtaja kukkumist.

Lisaks laulu tutvustamisele sai Crone praktiseerida enda eesti keele oskust. Selles aitas teda Rahula. Rootslane tunnistas, et tegu on keerulise keelega.

Crone tutvustas kohale tulnud pressile enda hobisid: jäähokit, jalgpalli ja tennist. Samuti avaldas ta enda pingetemaandaja – meditatsiooni. Kui pressikonverentsi läbiviija palus Victoril näidata, kuidas mediteerimine käib, istus Crone rätsepistes maha ja alustas mediteerimist. "Esimese asjana on vaja maha istuda. Püüan hoida pea ja selja sirge," selgitas laulja. 

Crone kõneles ka enda lapsepõlvest ning sellest, kuidas muusika temani on jõudnud. Juttu tuli ka ajast, kui Crone püdis Ameerikas lauljakarjääri teha, ning kuidas ta sai endale artistinimeks Vic Heart. Crone sõnas, et praegu on kõige olulisem pääseda finaali. 

Täispikka pressikonverentsi vaata siin: