Foto: Facebook/Adam.Sky
Inimesed
6. mai 2019, 10:47

Naisele appi tõtanud tipp-DJ jooksis verest tühjaks (4)

Nimekas Austraalia tantsumuusika-DJ sai Balil surma, tõtates appi vigastatud naiskolleegile.

42aastane Melbourne'ist pärit DJ Adam Neat, kes tegutses Adam Sky nime all, suri Daily Maili teatel laupäeval Bali lukskuurordis.

Ajakirjandusele teadaolevalt oli Singapuris tegutsev DJ tormanud appi noorukesele naiskolleegile Zoia Lukiantcevale, kes oli nende suletud basseinialalt nelja meetri sügavusele alla kukkunud. Alasti Zoia murdis kukkudes jalaluu. Kuid talle appi tõtanud Adam sööstis paraku läbi ukseklaasi. Klaasikillud vigastasid elutähtsat arterit ning DJ jooksis verest tühjaks. Tema surnukeha leiti Nine Newsi teatel vereloigust. Politsei sõnul oli intsidendiga seotud alkohol. 

Adami traagilisest surmast on teada antud ka tema fännidele, keda tal on Facebookis üle 900 000. 

"Kinnitame kibeda kahetsusega, et Adam Neat sattus saatuslikku õnnetusse, püüdes aidata sõpra, kes oli laupäeval, 4. mail Balil mitu luud murdnud," seisis DJ ametlikul Facebooki lehel avaldatud postituses. 

Adam Sky oli Aasia populaarseimate DJ-de edetabelis kolmandal kohal. Austraalia DJ oli jaganud lava selliste superstaaridega nagu David Guetta ja Fat Boy Slim ning tuuritanud ringi Ministry of Soundiga.