Meghan ja HarryFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
5. mai 2019, 17:26

Tule juba! Kuningliku beebi sünnitähtaeg oli nädal tagasi ja Meghan ei pruugi saada kodus sünnitada (3)

Palju on räägitud sellest, et Sussexi hertsoginna Meghan Markle tahab lapse - kes peaks sündima kohe või on juba sündinud - ilmale tuua koduseinte vahel. Nüüd on beebi sünnitähtaeg aga juba nädal aega üle läinud ja nii tuleb laps siiski haiglas ilmale tuua, vahendab Daily Mail. 

Kui laps kahe ööpäeva jooksul sündima ei hakka, peab hertsoginna ilmselt sünnitama Frimley Parki haiglas, mis asub 15 nende kodust 15 miili kaugusel. Tavaliselt kutsutakse sünnitus esile, kui beebi ei ole sündinud 7-10 päeva pärast arstide määratud tähtaega. Mõnedel juhtudel võidakse naisel rasedust ka kaks nädalat üle kanda lasta, kui ema ja laps end hästi tunnevad. Pärast seda on esilekutsumine aga vältimatu. 

Kuningliku perekonna fännid ootavad juba mitu päeva kannatlikult beebiuudiseid, kuid neid ei tule ega tule. Spekuleeritakse ka, et beebi on juba sündinud. Meghan ja Harry on öelnud, et nad ei kavaste uut kuninglikku beebit avalikkusele kohe tutvustada, nagu seda on teinud Katherine ja William, vaid soovivad lapsega enne ise tutvust teha ja temaga harjuda. 

Allikate sõnul on viimaste nädalate jooksul Meghanit külastanud medõde ja sünnitusmeeskond on pidevalt reageerimisvalmis. Buckinghami palee annab teada, kui Meghan sünnitama hakkab. Teise teate teeb palee siis, kui laps on sündinud ja ilmselt teatatakse ka lapse sugu, kaal ja sünnikoht.