Muusikud Brigita Murutar ja Paul NeitsovFoto: Aldo Luud
Inimesed
12. mai 2019, 18:45

Armastus võidab! Paul Neitsov ja Brigita Murutar on taas koos (47)

Eelmise aasta detsembris lahku läinud Paul Neitsov ja Brigita Murutar on teineteist taas leidnud. „Jah, oleme koos,” kinnitab Paul Õhtulehele.

Viimasel ajal on nii Paul kui Brigita oma Instagrami kontodele postitanud fotosid, kus poseeritakse koos. Emadepäeva puhul on Neitsov aga avaldanud foto, kus Brigita talle põsemusi teeb.

Mai alguses rääkis Neitsov Kroonikale, et kuigi sotsiaalmeediast võib taas Brigitaga tehtud pilte leida, ei tähenda see, et nad uuesti paar on. „Oleme tõesti viimasel ajal rohkem koos aega veetnud. Koostame uut kontsertkava lähenevaks tuuriks, mis toimub juulis. Seoses sellega salvestame hetkel vanu sahtlisse jäänud lugusid,” kommenteeris ta, miks ta endise kaaslasega koos aega veedab.

Siiski andis Pauli uus väidetav kaaslanna teada, et Paul on oma pere juurde tagasi läinud. „Ma ei ole tema uus kaaslane. Käisime küll hästi läbi, aga suhteks seda nimetada ei saa. Uuel nädalal ta ütles mulle, et naaseb oma pere juurde. Seega soovin, et te ei nimetaks enam mind tema uueks kaaslaseks,” andis neiu Õhtulehele teada.

 
 
 
View this post on Instagram

samal lainepikkusel @brigitamurutar

A post shared by Paul Neitsov (@paulneitsov) on

Mõned nädalad tagasi kirjutas Õhtuleht, et Neitsov naudib nüüd hoopis ühe tudengineiu seltskonda. „Pikk ja keeruline lugu. Lihtsalt sattusime samadesse seltskondadesse ja nii see asi läks,” rääkis muusik tollal enda värskest suhtest. 

Pauli uus kaaslane oli 22aastane Heino Elleri nimelise Tartu Muusikakooli laulutudeng. Kitarristi sõnul oli muusikal suur roll, kuidas noored kohtusid. „Ma hea meelega ei kommenteeriks hetkel pikemalt,” ütles Paul ja täpsustas, et tegemist on liiga värske teemaga. 

Neitsovist lahkuminekust teatas Murutar aasta alguses sotsiaalmeedias, lisades, et jätkab elu üksikemana. 

Neitsov rääkis tol korral Õhtulehele antud kommentaarides, et võtab lahkumineku eest vastutuse enda peale. „Arvan, et ma ei ole kerge inimene, kellega koos olla ja elada. Minu jaoks on muusika olnud alati kõige olulisem ja ülejäänud elu jääb piisava tähelepanuta. Olen hingelt nii loomeinimene, kui vähegi olla saab ning selle tõttu saavad muud asjad kannatada,” tunnistas ta.

„Olen Brigitale tänulik, et ta selle otsuse tegi. See on minu nägemust kogu maailmast ja suhetest muutnud ning olen aru saanud, et mitte miski ei tule elus kergelt. See otsus on mulle mõjunud pigem hästi kui halvasti. Mul on hea meel, et saime koos väga palju muusikat teha, esineda ja inimestele rõõmu pakkuda,” rääkis Paul aasta alguses. 

Brigita ja Paul tutvusid 2014. aastal, mil mõlemad esinesid konkursil „Eesti laul”. Kooselust sündis 2017. aasta oktoobris tütar.