Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
11. mai 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 12. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Kannata pisut nende otsuste tegemisega, mis su rahaasju puudutavad. Mõistus on emotsioonidest varjutatud. Võta aega mõtlemiseks ja erinevate visioonide läbimängimiseks.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Päev hobidega tegelemiseks, kultuuriüritustel ja pidudel käimiseks. Tegelemine sellega, mis sulle rõõmu pakub, avardab maailmapilti ning viib sind kokku heade  inimestega.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sinu tegevust saadab õnn ja edu. Pead jälgima, et sa kahe jalaga maa peale jääks ning nina liiga püsti ei ajaks – kuigi täna oled laineharjal, tuleb elus ette ka raskemaid aegu.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Aeg sobib lõbusate ürituste külastamiseks või nende korraldamiseks. Naudid organiseerimist, suudad teisigi oma õhinaga nakatada ja tegevusse kaasa haarata.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Aktiivseks tegutsemiseks tasub valmistuda, tegevusplaan välja töötada. Sul võib tekkida superhäid ideid, praegu aga tuleb neid veel kiivalt enda ja eriti hea sõbra teada hoida.

Neitsi

23. august – 22. september

Päev soosib lastega koos aktiivselt tegutsemist. Kui sa pole ise lapsevanem, võivad juhused pakkuda sulle võimalust laste mõistmiseks ja endas lapsemeelsuse taasavastamiseks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sul on õnnestunud nii mõnedki probleemid lahendada. Kui oled järjekindel ja samas vastutulelik, suudad asjalikult koostööd teha ka küllalt raske iseloomuga tüüpidega.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Ära otsi teiste sõnade ja käitumise tagant varjatud tähendust, ära ürita iga juhtumit keerukalt tõlgendada. Maailm on lihtlabasem kui sulle hetkel paistab.

Ambur

22. november – 21. detsember

Isegi kui oled oma ideedes väga kindel, hoidu neid toore jõuga teistele peale surumast. Mõttetu jõuvõtete kasutamine midagi head ei too, küll aga tekitab sinu suhtes vastuseisu.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Su on raske ennast avada, inimesed tunduvad pigem ebausaldusväärsed, kipud nii häid kui ka halbu emotsioone enda sisse jätma, mis võib tugeva sisemise pinge tekitada.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Tahad olla vaba, ise otsustada, mida ja millal teed, kus ja kellega käid. Inimestel, kes üritavad sulle mingeid piiranguid seada, on pea võimatu sinuga kontakti saada.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Võimalik, et keegi väga osav suhtleja määrib sulle mett mokale, tema eesmärgiks aga on sult võimalikult palju raha välja pumbata. Tehinguid suurte summadega pole mõtet teha.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uuel aastal tahad tegutseda teistega koos, tähtis on edu nii armastuses kui ka rahaasjus. Suhteid annab arendada ja tugevdada pisitasa. Kellegi südame võitmine eeldab järjekindlust ning avatust ja usalduslikkust. Reisil saadud kogemused ja teadmised võivad muuta sinu arusaamu maailma asjadest.