Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
10. mai 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 11. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Kõik on tegelikult hästi – sinu positsioonid on head ja sa märkad edasiminekuvõimalusi. Oht lüüa saada on alati olemas, kuid praegu on võit käega katsuda.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Oled mõelnud, mismoodi majanduslikku olukorda parandada. Nüüd on aeg mõtetelt tegudele liikuda. Oled nutikas märkama tulutoovaid teenimisvõimalusi ja neid ära kasutama.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Puhkepäev kujuneb harmooniliseks. Tasub olla koos kallite inimestega. Jututeemad kisuvad isiklikuks, ehk soovid ühe vaevava saladuse hingelt ära rääkida.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Näed küll huvitavaid võimalusi, samas kerkivad esile piiravad asjaolud. Keegi kaaslastest innustab sind tegutsema, keegi jällegi üritab kõigest väest takistada.

Lõvi

23. juuli – 22. august

On vaja midagi muuta. Selleks, et asju endale sobivas suunas liikuma panna, peab sul olema mõistlik plaan, palju jõudu ja usaldusväärseid toetajaid.

Neitsi

23. august – 22. september

Enesearendamise, teadmiste ja muljete kogumise päev, soodne pikema õppe- või puhkereisi alustamiseks. Välismaalastega suhtlemine on ühtaegu nii põnev kui ka kasulik.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Õpitu jääb hästi meelde ning oskad sellest ka vajalikke järeldusi teha. Oled osav sõnaseadja, kipud seda võimet kasutama teiste inimestega manipuleerimiseks.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Ära lase end tagasilöökidest heidutada, võta neid pigem õppetunnina. Sa tead hästi, mida sa tahad. Su eesmärgid on realistlikud, ent nendeni jõudmiseks on vaja kõvasti tööd teha.

Ambur

22. november – 21. detsember

Tunned end nii vaimselt kui ka füüsiliselt suurepärases vormis olevat. Mõte liigub aktiivselt ja loogiliselt, suudad kiiresti välja mõelda plaani, mida on lihtne ka ellu viia.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Suudad nii oma mõtteid-tundeid kui enda ümber toimuvat kaine mõistusega analüüsida. Sul on kerge loobuda sellest, mis sulle kasu ei too ja keskenduda sellele, mis vajalik.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sul võib küll häid ideid olla, ent nende töösse rakendamiseks ei ole parim päev. Kui väga aktiivne oled ja uusi projekte käima lükata püüad, väsitad end liigselt.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tegutse selle nimel, et armastatuga koos olla. Kahtlused, kõhklused ja teadmatus tuleviku suhtes ei tee seda kergeks. Ära mõtle ja muretse liigselt, usalda eelkõige oma südant.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval aastal on ohjad kindlalt sinu käes. Energiat on palju ja sa näed oma sihte selgelt, tohutu tahtejõuga suudad oma tahtmise läbi suruda ja keerukates olukordades. Kui oled teinud kindla otsuse, suudad oma elu kasvõi päeva pealt muuta. Armuasjus võib toimuda põnevaid arenguid.