Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
9. mai 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 10. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Edeneb suhtlemine vastassooga. On võimalusi arendada armusuhteid, samas laabub suurepäraselt ka ametialane koostöö teisest soost kolleegidega.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Kipud olema laisavõitu, ka on keeruline kõiksugu ahvatlustele vastu seista. Ees võib oodata taaskohtumine inimesega, kes on sinu jaoks sügaval südame põhjas oluline.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Moodustate kallimaga küll paari, aga pead siiski aktsepteerima, et sinu on omad eesmärgid, temal jälle omad – kõike ja kogu aeg ei pea te koos tegema!

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Hommikupoolikul oled sõiduvees, alustad optimistliku õhinaga uusi ettevõtmisi ja need õnnestuvad justkui linnulennult. Ent mida tund edasi, seda enam hoog raugeb.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Aeg annab võimalusi tööalaste muudatuste tegemiseks, karjääri edendamiseks. Julgus ja ettevõtlikkus, võime oma mõtteid selgelt ja kindlalt väljendada annavad võimalusi.

Neitsi

23. august – 22. september

Seltskondlik aktiivsus kogub tuure. Sa tahad end tunda osana tervikust, nii võid lähiajal ühineda organisatsiooniga, mis koondab sarnase maailmavaatega inimesi.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Mõtled isiklikele vajadustele, teiste arvamus sind nii väga ei kõiguta. Sobiv aeg plaanide tegemiseks. Tuleb läbi mõelda, mida sa ise kõige rohkem tahad ja vajad.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Tähelepanu pöördub partnerlussuhete valdkonda. Kui oled abielus, saad mõndagi teha oma suhte paremaks muutmiseks. Uusi partnereid on kergem leida.

Ambur

22. november – 21. detsember

Ehkki sind valdab optimism ja enesega rahulolu, tuleb sul ennast pidevalt täiendada. Otsi selliste inimeste seltskonda, kes teavad rohkem, kelle kogemused sinu omadest erinevad.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Saad tegeleda asjadega, mis sulle rõõmu pakuvad. Suhtlus kaaslastega on pigem pinnapealne, oled orienteeritud lõbutsemisele ja enda populaarsuse tõstmisele seltskonna silmis.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Vajad tunnustust. Oskusi sul on, töötahet samuti, ent kõige rohkem motiveerib au ja kiitus. Kui sa ei ole seda piisavalt saanud, üritad tööd niimoodi planeerida, et soovitud edu tuleks.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Üksinda olemist sa täna ei kannata, sulle on oluline kaaslastega hästi läbi saada. Armuasjad on tähtsad, aga ent on oht liiga kõrgele pilvisse tõusta ning sinisilmne olla.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algav aasta pakub soodsaid võimalusi pea igas eluvaldkonnas. Sul tuleb neid märgata ning õigel hetkel neist kinni haarata. Su kõrval on inimesed, kes armastavad ja aitavad. Kõige keerulisem väljakutse on tasakaalu leidmine töö ja kodu vahel. Panustad tublisti karjääri nimel, ent lähedasi ei või hooleta jätta.