Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
8. mai 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 9. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Hea päev rahaasjade ajamiseks. Intuitsioon on tugev, tunned ära, mis sulle sobib ja mis mitte. Suudad aru saada, kui sulle valetatakse või kui keegi üritab pettusega midagi saada.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Päikese ja Neptuuni sekstiil annab meeldiva tasakaalu mõistuspärasuse ja vaistliku tunnetuse vahel. Saad oma sõpradest väga hästi aru, oled valmis nende mured ära kuulama.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Hea aeg loominguliseks tegevuseks. Mõtted voolavad kergelt ja loomulikult kui kevadine oja. Muuhulgas võid täna jõuda tõdemusteni, mis aitavad sul tööalaselt edasi liikuda.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Parim päev, et minna koos sõpradega loodusesse matkama. On aeg avastada kevade värve ja lõhnu. Positiivsed emotsioonid teevad rinna rõõmsaks.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Meeldiv päev, mil võiksid tegeleda loomingulisuse avastamisega. Proovi mingi uue kunstialaga tegelemist asjatundja käe all. Võid avastada seni varjatud ande.

Neitsi

23. august – 22. september

Õhus on romantikat! Avasta kevadet koos kallimaga, võimalusel käige looduses. Üheskoos kogetud sillerdavad emotsioonid liidavad teid veelgi tugevamini ühte.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Mõtled nende peale, kes kannatavad puudust ega saa endale lubada ka igapäevaseid mugavusi. On soodne päev heategevuslikeks üritusteks ja vabatahtlikuks tööks.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Parim hetk romantilisteks suheteks, ka uue kallima leidmiseks. Vaatad avasilmi inimestele hinge, nii leiad vaistlikult just sinuga sobiva kaaslase.

Ambur

22. november – 21. detsember

Peaksid tähelepanu pöörama eelkõige vanema põlvkonna sugulastele. Kui su suguvõsas leidub keegi, kes peab viibima haiglas või hooldekodus, oleks õige hetk teda külastada.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Tahad rääkida salasoovidest ja unistustest, aga ka kahtlustest ja kõhklustest. Vajad mõistmist ja julgustamist. Sobiv aeg loomingu või spirituaalsete teemadega tegelemiseks.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Vaatluse all on väärtushinnangud. Eelkõige see, mis puudutab vaimseid väärtusi ning elu põhitõdesid. Lihtne on vanema põlvkonna esindajatega ühist keelt leida.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Oskad hästi ka peenemad tundevirvendused sõnadesse panna. On hea aeg rääkimaks kellelegi oma soovidest ja unistustest, samuti ka loominguliseks kirjatööks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uue aastaringi mõjud on pehmed ja meeldivad. Esikohal on suhted nii kallima, sõprade kui ka lastega. Suudad olla hea kuulaja, mõista inimesi, kellest hoolid. Kui tundub, et hakkad hätta jääma, ära pelga abi paluda. Leidub neid, kes on suurima rõõmuga sulle toeks.