Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
7. mai 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 8. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Teed laiaulatuslikke plaane, märkamata seejuures pahatihti, et hindad oma võimeid ja võimalusi üle. On tunne, et raha ei saa kunagi otsa, kipud seda ebaotstarbekalt raiskama.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sead enese tahtmised ja vajadused esikohale, teiste huvid jäävad tagaplaanile. Sa ei pane ise tähelegi, et kellegi suhtes hoolimatult käitud.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Olukord muutub iga tunniga. Sa ei tohi kõigel lihtsalt minna lasta, pead olema aktiivne ja tegutsema selle nimel, et arengud toimuks sulle vastuvõetavas suunas.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Keegi, kes ehk esmapilgul ei paistnudki sinu tüüp olevat, osutub põnevaks, salapäraseks isikuks. Avastad sageli, et mõtled talle. Otsi võimalusi, kuidas temaga kontakti saada.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Näed reaalsust läbi kõverpeegli. Fantaasia on elav, nii suudad asjadele juurde mõelda ekslikke tähendusi. Näed kaasinimesi sellistena, nagu neid näha tahad.

Neitsi

23. august – 22. september

Võimalusi on palju, õiget valikut teha aga raske. Keeruline on asjaolusid kaine mõistusega hinnata, kipud lähtuma pigem emotsioonidest, need aga viivad su tõenäoliselt eksiteele.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Rahaasjade ajamisel kipud olema tormakas ja ülemäära riskialdis. Hoidu praegu suurte summade välja käimisest ja tähtsate lepingute sõlmimisest.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kõik võib muutuda, isegi väga kiiresti. Sulle võivad hakata tähelepanu pöörama need, kes seda viimasel ajal teinud pole; sind võivad alt vedada need, keda usaldasid.

Ambur

22. november – 21. detsember

Kui viibid rahulikus ja sõbralikus õhkkonnas, kulgeb kõik kenasti. Tekib aga kasvõi väike probleem, lööb see sind rööpast välja – võtad kõike kuidagi liiga tõsiselt ja isiklikult.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Suurelt unistamine peaks küll olema edasiviiv jõud, kuid kui kipud lausa ilmvõimatut ihalema, viib see paratamatult mitte positiivsete tulemuste, vaid hoopis masenduseni.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Üldjoontes tunned end hästi, kuid kodune õhkkond võib pingeline olla. Lähtud eelkõige iseenda vajadustest, vaevumata süvenemast sellesse, mida teised sult ootavad.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sul on häid võimalusi nii äriasjade ajamiseks kui armusuhete arendamiseks. Seejuures pole aga võimalik kindla peale välja minna, paratamatult peab riskima.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uus eluaasta toob su ellu uusi tuuli. Kohustusi on sul palju, tänu tahtejõule saad need üldjuhul õigeaegselt täidetud, aga hing ihkab pidevalt midagi muud. Oled uudishimulik ja emotsionaalne, lähed muudatustega kaasa. Aasta võib tuua mitu elevust tekitavat armusuhet.