Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
6. mai 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 7. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Sul ei ole võimalik valida, kellega suhelda. Pead asju klaarima nendega, kes sinu poole pöörduvad, ja seda teevad nagu kiusu pärast võimatult tüütud tüübid.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Oled mingi asja suhtes juba ammust ajast teistest eriarvamusel, kuid siiamaani oled seda igaks juhuks enda teada hoidnud. Täna tõukab miski sind oma arvamust välja ütlema.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Maailma muutmine on peaaegu et võimatu. Ka teiste inimeste muutmine – isegi juhul, kui sa seda väga tahad – käib üle jõu. Niisiis keskendu iseenda paremaks muutmisele.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kuigi pealtnäha oled nii õnnelik, et ümbritsevad inimesed lausa kadestavad sind, piinab sind siiski mingi sisemine ebakindlus. Ära mõtle tuleviku ohtudele, keskendu hetkele.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Pead end kokku võtma, tugevasti pingutama. Jälgi oma suhtlusstiili, eriti vanemate inimestega vesteldes. Ole viisakas, aga ära jäta liigse punnitamisega endast pugejalikku muljet.

Neitsi

23. august – 22. september

Teed südame kõvaks ja kalanäo ette. Kas suudad sellega oma endisele armsamale mulje jätta, et sa ei hooli temast enam üldse? Kui suudadki, siis kellele see kasulik on?

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Jagad inimesed kahte leeri – osa neist meeldivad sulle, teised tunduvad vastikud. Kuigi selline must-valge lähenemine on naiivne, aitab see sul otsustada, kellega avameelne olla.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sa oled vastutuse enda kanda võtnud. Ja sa ei vastuta mitte ainult iseenda, vaid veel nii mõnegi inimese eest. Eelkõige on su kohustus nendest ja nende tegevusest aru saada.

Ambur

22. november – 21. detsember

Päev täis tihedat suhtlemist, arvatavasti pead kohtuma ka päris uute inimestega. Saad suhelda nendega kõrgemalt positsioonilt. Nemad peavad üritama sulle meeldida, mitte vastupidi.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Päev möödub romantiliste ja rõõmsate meeleolude saatel. Puutud kokku inimestega, kes loovad sinus ülevaid emotsioone. Ära unusta, et kõik, mida endast annad, saad ka vastu!

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Pead tegema mitmesuguseid töid, aga tunned pidevalt, et oled hoopis teisel lainel. Võta end kokku ja täida kohustused õigeaegselt. Õhtupoolikul leia aega ka sind huvitavaga tegelemiseks.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Selles ei ole midagi halba, kui sa kõigele toimuvale loogilist ja üheselt mõistetavat seletust ei leia. Usalda rohkem oma emotsioone, lase tunnetel end juhtida. Ära muretse tuleviku pärast.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval eluaastal peaks sul kuhjaga jaguma vaimset energiat. Oled vitaalne ja uudishimulik, lobised meelsasti erinevate inimestega. Ehkki kuulujutte kuulad meeleldi, hoidu nende levitamisest! Intellektuaalsete huvialadega tegeledes kohtad põnevaid inimesi, lõkkele võib lüüa uus armastus.