"Hommikusöök staariga": La La Ladies ja Anu Saagim.
Inimesed
6. mai 2019, 10:11

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA | La La Ladies võib transformeeruda uueks tüdrukutebändiks INDIKE? (11)

Möödunud reedel andis ööklubis Amigo pärast viit edukat tegutsemisaastat oma viimase kontserdi seksikas tüdrukutebänd La La Ladies, koosseisus Inga Tislar, Kethi Uibomägi ja Diana Varik. 

"Kõik see aeg on olnud pööraselt põnev ja pakkunud meile uskumatuid väljakutseid," rääkisid tüdrukud. "Oleme esinenud New Yorgis, Liibanonis ja Austraalias. Loonud tuntud rõivabrändiga oma kollektsiooni ja palju muud. Kuid iga hea asi saab kord kahjuks läbi."

La La Ladies: Inga Tislar, Diana Varik ja Kethi Uibomägi.  Foto: Erlend Štaub

"Meie laialimineku põhjuseks on soov liikuda edasi sooloartistidena. Jõudsime selle otsuseni jaanuaris pärast meie viimast suurepärast reisi Austraaliasse. Tahame olla ise oma aja peremehed ja jätkata sooloprojektidega," räägib bändi liige Kethi Uibomägi laialimineku tagamaadest intervjuu alguses. Hommikusöögi käigus koorub välja lisaks muidki põhjuseid. 

Lisaks ripub õhus õhkõrn võimalus, et võime tüdrukuid ka tulevikus koos lavalaudadel esinemas näha – seda näiteks INDIKE nime all.

IN – Inga; DI – Diana; KE – Kethi

Seda vaata täpsemalt juba lõbusast videointervjuust!

"Hommikusöök staariga": La La Ladies ja Anu Saagim

Reedel, 3. mai õhtul andis tüdrukutebänd klubis Amigo oma viimase kontserdi.

La La Ladies asutajaid Tanja Mihhailovat ja Timo Vendti tüdrukutega hüvasti jätmas polnud, kuid see eest oli Ingale, Kethile ja Dianale kaasa elama tulnud hordide viisi fänne. 

La La Ladies viimane kontsert Amigos Foto: Erki Pärnaku

Järgmise päeva mõnusa hommikupooliku veetsime tüdrukutega Olümpia hotelli Senso restoranis.

Senso on elegantse atmosfääriga hubane restoran Radisson Blu Hotel Olümpia teisel korrusel, mille lai menüü on inspireeritud eelkõige Vahemeremaade köögist.

Igal hommikul pakutakse siin bufeestiilis rikkaliku valikuga hommikusööki, mis sobib ideaalselt nii kiireks hommikuseks kohtumiseks äripartneriga, kui rahulikuks nautimiseks nädalavahetusel.

Restoran Senso - Olümpia hotell Foto: Toomas Tuul

Tööpäeviti 12.00–15.00 serveeritakse lõunabufeed, mis on võitnud paljude äriklientide poolehoiu. "Kõik meie à la carte menüüs pakutavad toidud on valmistatud suure hoole ja armastusega. Samamoodi suhtume ka toorainesse, mis peab olema ehe ja kvaliteetne," pajatas meid teenindanud ettekandja.  "Meie menüüst leiate neidki roogasid, mis sisaldavad vaid kohalikke koostisaineid ja tutvustavad eestimaiseid maitseid."

Maitseelamustest on tulvil ka pühapäevane brunch. "Meie hooajasoovitused ja pühapäevased brunch'id viivad teid alati üllatusi täis kulinaarsetele retkedele," lubab Senso peakokk.