Kylie MinogueFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
5. mai 2019, 09:13

Kylie: rinnavähk röövis minult võimaluse emaks saada

Kylie Minogue tunnistab esmakordselt, et rinnavähk hävitas tema šansid emaks saada. 

50aastane popikoon rääkis Sunday Times Style'ile, et oli diagnoosi saades 36. „Kui asja realistlikult võtta, hakkab aeg otsa saama,“ viitas ta toonastele lapsesaamisšanssidele. 

Kylie elas sellal koos prantsuse filmitähe Olivier Martineziga ning laps polnud tema lähiaegade plaani kuulunud. Kuid vähidiagnoos muutis kõik. 

Arstidel õnnestus Kylie terveks ravida ning terve on ta tänini. Armusuhe Martineziga on ammu minevikku jäänud (sestsaadik on Olivier saanud poja Hollywoodi tähe Halle Berryga ning temastki lahku läinud), Kyliel on seljataga mitmeid armsuhteid ning nüüd on tema kõrval Briti meesteajakirja GQ loominguline juht Paul Solomons (45), keda ta ei jõua ära kiita. 

Lauljatar püüab rõõmsat meelt säilitada, kuid tabab end siiski aeg-ajalt mõttelt: mis siis, kui ... „Kõik ütlevad, et mul on [lapse saamiseks] mitmeid variante, aga ma ei tea. Olen nüüd 50 ja võtan elu kergemalt. Ma ei saa öelda, et ma ei kahetse midagi, aga mul oleks väga raske oma eluga edasi minna, kui määratleksin seda [lasteta jäämist] kahetsusena. Nii et pean sellesse võimalikult filosoofiliselt suhtuma. Pead leppima olemasolevaga ja sellelt pinnalt edasi minema.“