Hayden Panettiere 2016. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
4. mai 2019, 13:00

VORBID IHUL: Hayden Panettiere'i kallimat kahtlustatakse tema peksmises (8)

TMZ.comi väitel arreteeriti neljapäeva öösel Hollywoodi tähe Hayden Panettiere'i kallim Brian Hickerson. Meest kahtlustatakse telesarjadest „Kangelased” ja „Nashville” tuntud näitlejanna peksmises.

TMZ andmeil oli paarikest nähtud kolmapäeva hilisõhtul Hollywoodi baaris joomas. Kell kaks öösel ilmus politsei Haydeni ja Briani koju ning märkas näitlejanna kehal punaseid jälgi ja vorpe. Hickerson vahistati süüdistatuna koduvägivallas, kuid lasti päeval 50 000 dollari suuruse kautsjoni vastu vabadusse.

Paarike on koos olnud umbes aasta. Mullu novembris andis Lõuna-Carolina politsei teada, et Hickerson oli üritanud füüsiliselt arveid klaarida oma isa Davidiga. Brian oli võimuesindajate silme all isa mööda maja spordijoogipudeliga taga ajanud. 

Hayden Panettiere'il (29) on seljataga keerulised aastad. Saanud Ukraina poksija Volodõmõr Klõtškoga tütre, kannatas ta nii ränga sünnitusjärgse depressiooni all, et vajas kaks korda haiglaravi. Armusuhte purunedes jäi tütretirts Kaya isa juurde ning elab tolle kodumaal. Hayden näeb last haruharva ning elab seda sõprade sõnul rängalt üle.