Kuninglik paar 11. märtsil.Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
4. mai 2019, 10:51

PINGE KASVAB: prints Harry muutis oma reisiplaane! (3)

Briti kõmumeedias süveneb veendumus, et hertsoginna Meghan on kohe-kohe sünnitama hakkamas või lapsega juba maha saanud. Pinget tõstab prints Harry komandeeringuplaanide ümbermängimine.

Briti õukond teatas sel nädalal, et Harry sõidab 8. mail kahepäevasele Hollandi visiidile. Mitmed ajakirjandusväljaanded pidasid seda märgiks, et pikisilmi oodatud kuninglik maimuke on juba käes - muidu ei hakkaks Harry ju Meghani juurest mitmeks päevaks lahkuma.

Nüüd aga külvab veelgi enam segadust kuningakoja teade, et Harry lükkab teisi päeva võrra edasi ning viibib Hollandis vaid päeva. 8. maile planeeritud ülesastumine Amsterdamis lükkub edasi - õukonna väitel logistiliste probleemide tõttu. Harry osaleb vaid 9. mail Haagis Invictuse mängude väljakuulutamisel, mis toimuvad seal 2020. aastal. 

Õukonna väitel tehti muudatus kuningliku pere visiite ja ülesastumisi kajastavate ajakirjanike tõttu - järgmisel nädalal suundub mandrile ka Harry isa prints Charles, kes külastab Saksamaad. Kuid Daily Mirror märgib: planeeritud reisi edasilükkamine tähendab, et Harry jääb veel üheks päevaks oma abikaasa kõrvale, kelle rasedus on selleks ajaks kas märkimisväärselt üle tähtaja läinud või kes naudib oma esimesi päevi vastsündinu seltsis.