Inimesed

Putked: mets on uusi maitseid täis, tuleb osata vaid korjata  (15)

Kersti Eero, 4. mai 2019, 00:01
EELISTA EESTIMAIST: Restorani Umberto peakokk Evari Tšetšin ei näe mingit põhjust sidrunit ega basiilikut ja melissi osta, metsast leiab neile suurepärast aseainet.   Foto: Viktor Tund
 „Vanade lemmikute – karulaugu, nõgese ja naadi kõrval on eestlased avastamas putki,“ ütleb restorani Umberto peakokk Evari Tšetšin. Ta kasutas ka tänavusel presidendi vastuvõtu ühes suupistes kikkaputketolmuga maitsestatud toorjuustu, teises aga andsid võile maitse hapendatud karulaugulehed.  

„Üha vähemaks jääb neid kordi, kus sa süües uut maitset tunned. Aga mets on uusi maitseid täis, tuleb osata vaid korjata,“ tuletab Evari Tšetšin meelde, et meil kasvab ka muud metsarohelist peale karulaugu. 

Kõigi Õhtulehe paberlehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

19. mai 2019, 16:37
Vägevad vitamiinipommid: just nüüd on õige aeg kuusevõrsete korjamiseks!
8. aprill 2019, 14:52
Karulauk tõstab pead! Ära korja metsas vale ravimtaime!
19. mai 2018, 00:01
SÖÖ UMBROHTU! Eesti metsa supertoit on kõrvenõges
10. mai 2018, 05:01
Kas sa kaselehepestot oled teinud? Rohelised lehed toiduks

TOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee