Foto: VISUAL / Vida Press
Inimesed
3. mai 2019, 11:18

FOTO | Menusarja „Beverly Hills, 90210“ staarid said pärast Luke Perry surma taas kokku (1)

Luke Perry surmast on möödas juba kaks kuud ja tema kolleegid menusarjast "Beverly Hills, 90210" on asunud taas tööle. Andrea Zuckermani kehastanud Gabrielle Carteris jagas Instagramis vahvat klõpsu, millel näitlejad valmistuvad sarja uusversiooniks.

Kohal olid Shannen Doherty, Tori Spelling, Jennie Garth, Ian Ziering, Jason Priestley ja Brian Austin Green. "Rabame tööd teha," kirjutas Carteris. "Tahaks teile juba näidata, millega me tegelenud oleme!"

27. veebruaril haiglasse toimetatud 52-aastane Luke Perry oli küll esialgu kontaktivõimeline, kuid paraku tema seisund halvenes ja 4. märtsil lahkus ta insuldi tagajärjel siitilmast. Gabrielle Carteris korraldas pärast Perry surma enda kodus koosviibimise, et üheskoos lahkunud sõbrale austust avaldada.

"Nägin inimesi, kellega ma polnud vähemalt 18 aastat trehvanud," sõnas Brian Austin Green oma veebisaates. "Mind valdasid vastakad tunded, sest kõiki oli tore näha ja viimasest kohtumisest oli möödas juba nii pikk aeg...kuid nii hirmus põhjus kõigiga uuesti kokku saamiseks."

Noortesarjaga "Riverdale" seotud töökohustuste tõttu ei plaaninud Perry "Beverly Hills, 90210" uusversioonis kaasa lüüa, ent stsenaristidele anti ülesanne talle kuidagi austust avaldada. Algselt pidi kõrvale jääma ka vähiga rasket võitlust pidanud Shannen Doherty, ent naine teatas hiljuti sotsiaalmeedia vahendusel, et ta naaseb siiski oma kuulsasse rolli.

Tori Spelling kinnitas aasta alguses, et uus sari on töös: "Algne meeskond saab jälle kokku ja me mängime iseendi võimendatud versioone. Fännid saavad aga meeldiva üllatuse, sest me lõikame sinna vahele stseene algsest seriaalist."

"Beverly Hills, 90210" jooksis Foxi eetris vahemikus 1990-2000. Telekanal The CW näitas aastatel 2008 kuni 2013 sarja järge, kus uute tegelaskujude kõrval lõid kaasa ka Jennie Garth, Tori Spelling ja Shannen Doherty.