Keira Knightley mullu septembrisFoto: JP PARIENTE/SIPA/Scanpix
Inimesed
3. mai 2019, 10:30

Briti superstaar Keira Knightley ootab teist last! (2)

Keira Knightley tekitas Pariisis Chaneli kokteilipeole ilmudes sensatsiooni - 34aastane näitlejanna on ajakirja People teatel ilmselgelt taas lapseootel.

Briti superstaar kandis Chanel J12 kokteilipeol hõljuvat heledat kleiti ning asetas käe kaitsvalt kõhule. Keirat saatis tema muusikust abikaasa James Righton (35). 

Alles kaks nädalat tagasi oli näitlejatar osalenud Shanghais Chaneli galal, kuid toona õnnestus tal oma kõhukest varjata. 

2013. aastal Prantsusmaal abiellunud paari esiklaps, tütar Edie sündis 2015. aastal.

Jaanuaris tunnistas Knightley ajakirja Balance intervjuus, et tütre eest hoolitseda ning samal ajal karjääri eest hoolt kanda on keeruline. „Me vist ei tunnusta naisi piisavalt selle füüsilise ja emotsionaalse maratoni eest, mida nad emaks saades läbivad.” Keira tunnistas, et tal on ülimalt vedanud: tal on toetav lähikond, tal on karjääris õnne olnud ning ta saab lapsehoidjat palgata. „Ja ometi on see kõik kuradi raske.” Negatiivseid tundeid ei tohiks tema sõnul vaka all hoida. „See ju ei tähenda, et ma oma last ei armastaks.”

Unepuudus ning muutused hormoonides ja suhetes partneriga tekitavad Keiras iga päev läbikukkuja tunde. „Pean endale meelde tuletama, et ma pole läbi kukkunud, ma lihtsalt teen, mis suudan, kuid see pole kerge.”