Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Inimesed
3. mai 2019, 09:26

TIMMERI TAROSKOOP 6.–12. MAI | Jäärad on töökad, Sõnnid rahabossid, Skorpionid murdjad (11)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

JÄÄR on töökas ja tubli, sest ei ole sel nädalal töönarkomaan, ta võtab ka aja puhkamiseks. Teisisõnu: üllatus, üllatus, aga Jäär ei raba end lõhki. Palju uusi ideid ja uusi alguseid. Nii mõnigi Jäär saab ametikõrgendust. Isiklikus elus on Jääral kirglik periood ja nii see ka jätkub. Ärge ise jamasid korraldage, siis on kõik ok.

SÕNN on sel nädalal rahaboss. Jumal, kuidas raha teda armastab! Sõnn lahendab probleeme sõrmenipsuga, tal on selline hoog sees. Sel nädalal ei tasuks tema arvamusele vastupidist väita, ta tõrjub selle ühe löögiga. Suhetes ei lähe aga nii hästi, kuidagi kinnine olete. Tunnete, et teie ja vastassoo vahel on justkui sein. Vallalised Sõnnid on küll tahetud, aga mitte nende poolt, keda nemad tahaksid.

KAKSIKUD on kõiges kahevahel. Neil on kogu aeg kaks valikut ja nad ei suuda otsustada. Ei tea, kas kuulata mõistust või südant. Nädala teine pool raputab Kaksikud üles justkui unest - te olete elanud mingis illusioonis ja see saab nüüd kiire lõpu.

VÄHK ei viitsi üldse tööd teha, suunaks oma energia hoopis mujale. Hoidke oma tervist, ise põhjustate endale jamasid. Vähk on sel nädalal natukene kiuslikus tujus, aga õhtuti vaatab taevasse ja soovib enda ellu romantikat! Muide, sel nädalal kirjutavad mulle just Vähid, neil on tarvis enda tuleviku kohta täpsemat informatsiooni.

LÕVI mõtleb rahast, tal on praegu mingi eesmärk ja Lõvile tundub, et see jääb kättesaamatuks. Ei tohi loobuda, pingutage veel ja saavutate soovitu. Suhted blokib Lõvi praegu ära, istub oma maailmas ja arutleb oma rahaasjade üle. Teda muu praegu ei huvita, tema tahab edukas olla.

NEITSI alustab nädalat hädaldamisega. Analüüsib oma elu, leiab, et raha on vähe, mõned unistused ei ole ka täitunud. Viriseb ühesõnaga. Neitsi tahab romantikat, tõelist armastust, tunda end kindlalt ja kaitstult, aga ei julge seda oma väljavalitule öelda. No nii ta siis jätabki need armumõtted ja pühendab end tööle.

KAALUD tahavad sel nädalal jätta endast mulje, et neil on kõik superhästi. Raha neil jagub, elu on lill... See on enesepete. Tegelikult loevad nad iga sendi kaks korda üle ja arutlevad endamisi oma tuleviku üle. Kaalud on kinnised ja salapärased. Pole üldse nende nädal. Nad ei usalda isegi oma sõpru ega perekonda. Neil tuleb lasta rahus raha lugeda.

SKORPION on sel nädalal murdja. Tema oma tundeid ei peida, peol on sõiduvees ja niidab vastaspoolt nagu loogu. Skorpion on salakaval ja enesekindel, ka sõprade kaaslased ei ole tema jaoks puutumatu territoorium sel nädalal. Ohtlik! Skorpion tunneb, et on vastupandamatu, müstiline ja edukas. Sobib teile see nädal!

AMBUR tahab nädala algul puhata ja küünlatuld vaadata. Samas kõik millele ta käe külge paneb muutub kullaks! Ambur on sel nädalal nagu võlur. Tal on ees palju isiklikke vestlusi, ta on hea kuulaja ja hea rääkija. Amburit ootab ees kaks pidu, mõlemal on tal lööki, ta lausa rebib praegu vastassugupoolt enda poole. Nagu magnetiga. Samas on ambur salapärane ja ei taha enda tunnetest rääkida. Sel nädalal on ta Vanajumala lemmiklaps.

KALJUKITS on sel nädalal mõjutaja. Kõige targem. Tema teab täpselt kuidas asjad on. Samas on ta vaba ja sundimatu, võtab kõike kergelt ja seetõttu tahetakse temaga jagada ka oma saladusi. Kaljukits annab mõnuga head nõu, tema teab ju täpselt! Kaljukitsed võivad sel nädalal alustada mõne uue ettevõtmisega või leida uue kaaslase. Kas need algused aga kõige õigemad on... liiga kergekäeliselt tehtud otsused!

VEEVALAJA hoiab nädala algul omaette, tegeleb oma huvide ja töödega. Ta on edukas ja mõjutatav, tarka nõu kuulates jõuate kaugele. Veevalaja on kuidagi kinnine, mõtleb enda elu üle. Armastuses tunneb ta vastakaid tundeid, ühest küljest suurt tunnet, teisalt jälle tõrjub seda. Ise ka ei tea mis õige on. Teid ootab ees mingi tore sündmus, saate palju asju selgeks rääkida ja see on ääretult vabastav tunne. Tõmbab tuju üles. Nädala lõpp toob uue alguse ja mõtte teie elule.

KALAD mõtlevad sel nädalal eelkõige endale, oma vajadustele. Energiat neil on, aga armastusega on lood segased. Kalad tahaksid olla praegu oma kaaslasega koos, vaadata päikeseloojangut ja teha romantikat. Aga ei tee. Nad on armastuses kinnised, ei usalda, lõhuvad suhet ja süüdistavad selles end. Jonnivad. Seevastu elavad nad end tööd tehes välja.