Luisa Rõivas Miina Rihanna RõivasFoto: Teet Malsroos
Inimesed
2. mai 2019, 09:51

ESINEJAGEENID LÕID VÄLJA: uues koguperemuusikalis „Uksed“ teeb näitlejadebüüdi Luisa Rõivase tütar Miina Rihanna

14. juunil esietendub Hanna-Liina Võsa Muusikalikooli eestvedamisel tuliuus koguperemuusikal „Uksed“, kus astub lavale sada selle kooli õpilast. Teiste hulgas teeb näitlejadebüüdi laulja Luisa Rõivase ja poliitik Taavi Rõivase tütar Miina Rihanna Rõivas.

Jaagup Kreemi ja Tiit Kikase lustlik koguperemuusikal „Uksed“ on avastusretk maailma, kus alguses näib kõik olevat nii selge ja lihtne. Millest see räägib? On pühapäeva õhtu, laste magamamineku aeg. Veel hambapesu, veel unejutt, veel viimane pilk arvutisse. Kõik on nädala alguseks valmis: koolikott pakitud ja väiksematel lasteaiariided ilusti toolileenile seatud. Kuid seekord tuleb esmaspäeva hommik teistmoodi...

Kõik lapsed tahavad mingil hetkel olla suured, ennast kehtestada ja mängida oma reeglite järgi. Kuid soovidega peab olema ettevaatlik, sest ühel päeval võivad need täituda.  Mõistmine, et õigustega kaasnevad ka kohustused, võib mõjuda külma dušina.

Muusikali libreto on kirjutanud Jaagup Kreem, lavastaja Tanel Saar, kunstnik Pille Kose, koreograafia Märt Agu, Kertu Raja ja Allar Valge. Etenduse kunstiline juht on Hanna-Liina Võsa ning etenduse juht Katre Kõrts.

Muusikalis teevad kaasa Trisse Annabel Trumsi, Lucas Christopher Varema, Vanessa Christiansen, Airen Ernits, Sebastian Kuusk, Karl-Erik Kudu, Emma Tross, Annabel Soode, ja Kasper-Sebastian Silla. Oma näitlejadebüüdi teeb ka poliitiku Taavi Rõivase ja lauljanna Luisa Rõivas 10aastane tütar Miina-Rihanna Rõivas.