Jana KaskFoto: Robin Roots
Inimesed
30. aprill 2019, 11:39

Jana Kasel uus kallim: uskuge mind, ta on parim (11)

Lauljatar Jana Kask käib praegu oma endise kihlatu Arvi Aigroga kohut, kuna väidab, et endine kallim on tema vastu olnud vägivaldne. Siiski tundub, et Jana elus on kõik hästi, sest lauljatar annab sotsiaalmeedias teada, et on suhtes.

Jana on oma Facebooki kontol märkinud oma perekonnaseisuks "suhtes". Sõprade õnnesoovide vahel uurib ka üks, et kes Jana südame nüüd kiiremini põksuma on pannud. "Ma ei hakka enam mitte kunagi avama seda, kuna see, mis on minu isiklik, jääb minu isiklikuks. Uskuge mind, ta on parim," ütleb Jana vastuseks uudishimulikele. 

Tüliga lahku läinud ekskallimad Jana ja Arvi kohtusid 17. aprillil taas kohtusaalis, et jätkata arveteklaarimist. Nende kohtuistung kuulutati kinniseks. 

Eelmisel kevadel sattus Jana Kask tähelepanu keskmesse Facebookis tehtud avaldusega, milles süüdistas endist kihlatut, muusik Arvi Aigrot aastaid kestnud räiges suhtevägivallas. Mees on enda hea nime ja au kaitseks esitanud kohtule avalduse, mis jaanuaris eelistungil arutlusele võeti. Siis olid kohtus kohal kõik peale Jana Kase, istung kuulutati kinniseks. 

Aigro nõuab Kase suhtes suhtlemis- ja lähenemiskeelu rakendamist, oma au ja hea nime teotamise lõpetamist ja avalikku vabandust. Järgmine istung peetakse oktoobris. 

Jana ja Arvi tutvusid aastal 2012, kui Jana liitus bändiga Mai Skizo. Järgmise aasta novembris ilmus nende esimene ühine plaat "Skizo Fairytale", detsembrini tuuritati mööda Eestit.

Keset tuuri Jana ja Arvi kihlusid ja tunnistasid siis, et on juba pisut üle aasta koos olnud. "Otsisin sellist inimest kõik need aastad. Nüüd olen ta leidnud," kommenteeris Jana toona. Paarikese lahkuminekust on varemgi räägitud, viimati said kuulujutud hoo sisse siis, kui Jana 2015. aastal Hispaaniasse kolis. Siiski kinnitas naine, et nende suhted Arviga on korras. 

Mullu veebruaris avaldas Jana oma Facebooki lehel krüptilise postituse, millega andis märku, et nende teed on lahku läinud. Arvi Aigro kinnitas seda Õhtulehele.