Kuulus paar 2009. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
30. aprill 2019, 10:25

Jagger mälestab viis aastat tagasi vabasurma läinud elukaaslast

Mick Jagger on avaldanud oma endise elukaaslase L'Wren Scotti sünniaastapäeval liigutava postituse.

Rolling Stonesi liidri moedisainerist partner Scott läks vabasurma 17. märtsil 2014, kui rollingud olid parajasti Austraalia turneel. 49aastase naise surnukeha leidis Manhattani korterist tema assistent. Lähedaste sõnul oli L'Wren pikalt depressiooni küüsis vaevelnud. 

 
 
 
View this post on Instagram

Happy birthday L’Wren.

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

„Palju õnne, L'Wren,“ kirjutas Mick 28. aprillil, Scotti 55. sünniaastapäeval. Nad olid koos olnud ligi 13 aastat. 

Mitmed fännid on Jaggeri postituse peale vihase kommentaari kirjutanud. „Ta oleks elus, kui sa poleks tema südame murdnud,“ kurjustas üks aol.comi teatel. 

Juba 11 nädalat pärast elukaaslase surma tabati Jagger Zürichi hotellirõdul amelemas noorukese brünetiga. L’Wreni õde Jan Shane’i ajasid värsked paparatsopildid marru. „Ja siis veel küsitakse, miks L’Wren nii masendunud oli!“ viitas ta Daily Mirroris seelikukütt Jaggeri vaibumatule jahikirele.

„Tütre sõnul on Mick endiselt leinas ja ahastab mu õe kaotuse pärast. Aga neid fotosid nähes mõistad, et Mick ei muutu iialgi.“

Sõpradel oli teine seletus: „Mõned mehed uputavad hingevalu alkoholi. Mick ei joo eriti, aga tema uputab oma hingevalu naistesse.“ Nende sõnul polnud brünett iludus esimene naine, kellelt Mick on L’Wreni enesetapust saadik lohutust otsinud.

Rõdukaaslanna osutus Mickist 43 aastat nooremaks USA baleriiniks Melanie Hamrickiks, kellega rokkar oli tutvunud juba enne L'Wreni enesetappu. Nende suhe jäi püsima ning detsembris 2016 sünnitas Melanie poja. Deveraux Octavian Basil on Micki kaheksas järeltulija. Ent juba raseduse ilmsiks tulles kinnitas rokkari lähiring, et Jagger ei kavatse Hamrickiga peret luua.