"Puuduta mind" - Olle Kitsing, Anu Saagim, Sirje PresnalFoto: Martin Ahven
Elu
16. mai 2019, 23:34

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs neljapäeval kell 18 või TTVs kell 22.15, kordus reede hommikul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloud'ist.

„PUUDUTA MIND“ 78. SAADE | Leiutaja Olle Kitsing kummutab väited, justkui oleks UV kiirgus meile kahjulik (10)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi 78. saate külalisteks on insener-leiutaja Olle Kitsing. 

Aastal 2006 haigestus Olle kroonilisse nahapõletikku ehk atoopilisse dermatiiti. Nahk sügeles, tekkis lööve ja kärnad ning kohati ka lahtised haavad. Arstiabi ei aidanud. Mees oli 12 aastat haige proovides absoluutselt kõike alates tavameditsiinist kuni kõikvõimalike alternatiivsete ravideni - peotäite kaupa tablette, toidulisandeid, veganlust, paastu. Lõpuks avastas mees, et elab kiirgusega saastunud keskkonnas. Olle puhastas ära oma kodu ja nüüd on mees täiesti terve.

Olle räägib meile elektromagnet hügieenist - kiirgusest, mis pärinevad meie igapäevasest vooluvõrgust, mobiiltelefonidest ja tehisvalgusest ning ka tervisest ning kuidas need asjad lõpuks kõik omavahel seotud on. 

Päevitushooaja alustuseks räägime ka päikesest kummutades arstide väited, et UV kiirgus on meile kahjulik. 

Teeme Ollega ka erinevaid katseid. Mõõdame kohti, kus on kiirgus elimineeritud, tavalist kodu, kontorit, mobiilimasti ning teeme saadud tulemustest omad järeldused. 

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs neljapäeval kell 18 või TTVs kell 22.15, kordus reede hommikul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloud'ist.

"Puuduta mind" - Olle Kitsing Foto: Martin Ahven