Foto: Allfilm
Film
29. aprill 2019, 15:45

SINU VÕIMALUS! Eestlasi kutsutakse osalema Hollywoodi filmis (6)

Facebooki grupis „Pean saama näidelda, muidu suren!” otsitakse osalejaid Hollywoodi filmivõtetele. Suvel teeb Allfilm koostööd Warner Bros. Filmikomaniiga ja sellega seoses otsitakse inimesi vanuses 16-75, nii mehi kui ka naisi.

„Kui tahad saada osa filmiajaloost, lüüa kaasa Hollywoodi suurprojektis ja selle eest veel pealekauba töötasu saada, siis tule pane ennast kirja kuulutuses olevates punktides VÕI kirjuta meile esimesel võimalusel: [email protected]. E-maili juurde lisa kindlasti oma telefoni number ja värsked fotod + kutsu osalema ka kõiki filmihuvilistest sõpru ja sugulasi! Pakkuda on palju taustanäitlejate rolle, kuid otsime ka rohkem esiletoodud karaktereid,” on kuulutuses kirjas.

Millega täpsemalt tegu, kuulutuses veel ei avaldata kuid võtted toimuvad suvel mitme päeva jooksul. „Tulevad pikad ja põnevad päevad! Kohtumiseni filmivõttel!” hoiatakse kuulutuses.

Allfilmi produtsent Madis Tüür hetkel rohkem detaile avaldada ei soovinud kuid andis lootust, et kuu aja jooksul selgub ehk rohkem.