Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
29. aprill 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 30. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Päev sobib mõttetöö tegemiseks. Mõte liigub erksalt, samas ei jää praegu pähe turgatanud kulda väärt mõtted pelgalt ideetasandile – sul on pealehakkamist, et need ellu viia.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Oled üksjagu julgem ja otsustusvõimelisem kui tavaliselt, nüüd on aeg ammused plaanid teoks teha või võtta ette suuremaid muudatusi.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Üllatusega võid avastada, et oled ilma jäänud millestki või kellestki, mille/kelle omamist oled juba pikka aega iseenesestmõistetavaks pidanud. Tunnetad, et oled kaotanud midagi olulist.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Päev toob häid võimalusi, aga võid kohata ka tugevat vastuseisu. Õnneks oled teadlik sellest, mida sa tahad ning annad endale aru, et kõigile ei saagi meele järele olla.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tunne, et ohjad on sinu käes, võib olla petlik. Tahaksid ehk rohkem võimu, paraku aga on sul tugevaid vastaseid. Targem oleks loobuda üritamast seda, mille saavutamine on võimatu.

Neitsi

23. august – 22. september

Kui miski sinus rahulolematust tekitab, tuleb kindlasti anda endast parim, et olukorda muuta. Seda ei või mingil juhul rutakalt ja läbimõtlematult teha.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Võid tunda, et oled leidnud inimese, kes sind suurepäraselt mõistab, on usaldusväärne, kellega saab koostööd teha ja ka isiklikke asju arutada.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Miski pole võimatu, kui oled järjekindel ja rahulik. Püsi kindlalt oma rajal, ära lase kõrvalistel isikutel end eksitada ega muutuvatel oludel end segadusse ajada.

Ambur

22. november – 21. detsember

Hakkad paremini aru saama, kuhu sa täpselt oma praeguse tegevuse abil välja jõuda tahad. Kui eesmärgi paremini määratletud saad, muutub edasiliikumine kindlamaks ja kiiremaks.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Keegi üritab kangesti su tähelepanu võita, aga ei suuda sulle siiski kuigivõrd muljet avaldada. Ta paistab olevat liiga edev ja seetõttu teed järelduse, et ta on pealiskaudne.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kui tunned end väsinuna ka juhul, kui oled öösel piisavalt maganud või on sul kehv enesetunne, tasub seda tõsiselt võtta, oma tervise eest hoolt kanda.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sind paneb imestama, kuivõrd heal arvamusel mõned inimesed endast on. Kuidas on võimalik, et neil enesekriitika täiesti puudub? Sinule on seda isegi ülearu antud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Mõistlikult ja tasakaalukalt tegutsedes suudad algaval aastaringil paljugi saavutada. Lähtu pigem kainest mõistusest kui tunnetest. Ole kahe jalaga maa peal, planeeri elu konkreetselt ja süsteemselt. Ka rasketel hetkedel hoia eesmärk kindlalt  silme ees.