John SingletonFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
28. aprill 2019, 10:00

Režissööri tütar eitab kuuldusi, nagu oleks tema isa koomas

1991. aastal filmiga „Boyz n the Hood“  laineid löönud ning esimese mustanahalise režissöörina parima lavastaja Oscarile nomineeritud John Singletoni (51) tabas 17. aprillil insult.

CNN.com teatas hiljuti, et Singleton on endiselt koomas ning tema eakas ema Shelia Ward taotleb kohtult õigust saada oma kuulsa poja rahaasjade käsutajaks. Kuid režissööri 19aastane tütar Cleopatra Singleton on tuliselt selle plaani vastu. Ta kinnitab Los Angelese ülemkohtusse antud pabereis, et John hingab iseseisvalt ning on uinutatud vaid selleks, et vererõhk püsis all ning aju veresooned saaksid paraneda. Arstidel polevat konkreetset diagnoosi, kuid Singletoni seisund paranevat iga päevaga, vahendab New York Post.

Cleopatra pole nõus, et Ward oma poja rahakoti kallale pääseks. Ta väidab, et isaema kujutab oma poja seisundit tegelikust halvemana. Cleopatra sõnul tegutses vanaema aastaid tema isa mänedžerina, kuid langetas Singletonile kahjulikke otsuseid, mistõttu too kaotas märkimisväärselt palju raha. Esmakursuslasest Cleopatra meelest võiks isa tervisekriisi ajal saada tema rahaasju ja tervist puudutavate otsuste langetajaks mõni teine pereliige, näiteks isa või vanem poeg.