Kim ja Diddy 2005. aastal. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
27. aprill 2019, 13:00

Diddy paljastas, mida eksabikaasa talle enne surma ütles

Mullu 15. novembril leiti oma kodust surnuna 47aastane modell ja näitleja Kim Porter, keda tunti hiphopimogul Sean „Diddy“ Combsi kauase elukaaslasena. 

Porter, kellel on Combsiga poeg ja kaksiktütred, oli enne surma kurtnud gripilaadsete sümptomite üle. Los Angelese koroner teatas reedel, et Kim oli surnud loomulikku surma, mille põhjustas lobaarne ehk krupoosne kopsupõletik. Sel puhul haarab põletik tervet sagarat või mitut sagarikku. 

Diddy (49) paljastab ajakirja Essence värskes numbris, et kolm päeva enne surma oli Kim end halvasti tundnud. Naine kahtlustas, et tal on gripp, ning saatis lapsed isa juurde, et nood ei nakatuks. 

„Kontrollisin ühel õhtul, mis seis tal on, ja ta ütles: „Puffy, hoolitse mu lapsukeste eest.“ Jah, ta ütles mulle seda enne surma." Ahastushetkil tuli Kimi palve Diddyle meelde. See aitas tal end laste nimel kokku võtta. 

Kimist jäi maha kokku neli last, nende seas 27aastane poeg Quincy varasemast armusuhtest. Diddy oli poisi adopteerinud. Räpimogulil on lapsi ühtekokku kuus. Enda sõnul on ta hakanud endalt rasketes olukordades küsima: „Mida Kim sel juhul teeks?"