John Singleton 2018. aastal. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
27. aprill 2019, 12:00

Tipprežissöör on insuldi järel koomas (3)

Nimekas Hollywoodi režissöör John Singleton pole hiljutisest insuldist taastunud ja on CNN.comi teatel koomas.

1991. aastal filmiga „Boyz n the Hood“  laineid löönud ning esimese mustanahalise režissöörina parima lavastaja Oscarile nomineeritud Singletoni (51) tabas pereliikmete teatel haigushoog 17. aprillil. TMZ.comi andmeil oli režissöör pöördunud arsti poole, kuna tundis pärast lennureisi jalas veidrat nõrkust. Kineast oli käinud Costa Ricas. 

Ent viie lapse isa tervislik seisund halvenes kiirelt ning ta sai haiglas insuldi. Paraku pole ta koomast tänaseni välja tulnud. Sõbrad ja kolleegid palvetavad Johni tervenemise eest.

CNNi teatel taotleb Singletoni ema Shelia Ward kohtult oma kuulsa poja rahaasjade käsutamise õigust. Kohtudokumentide andmeil on John koomas ega saa oma isiklike vajaduste eest hoolitseda ega rahalisi ressursse käsutada.   Enne insulti olnud lavastajal käsil mitu äriprojekti ning ta pidi sõlmima tulusa lepingu. 

Singletoni filmidest on tuntud veel „Poetic Justice“, mille peaosas oli lauljanna Janet Jackson, ning „Shaft“. Režissöör väntas ka Michael Jacksoni muusikavideo „Remember The Time“. FX Networkis on kaks hooaega jooksnud tema kaasloodud seriaal „Snowfall“, mis CNNi teatel pidi jätkuma ka uuel hooajal. Singleton on vändanud ka menusarjade „Empire“ ja „American Crime Story“ osi.