Whitney Houston ja Robyn CrawfordFoto: VIDA PRESS
Inimesed
27. aprill 2019, 10:00

Whitney Houstoni väidetav lesbikallim kirjutab memuaare

Whitney Houstoni südamesõbranna ja väidetav lesbikallim Robyn Crawford avaldab sügisel nende ühisest elust raamatu „A Song for You: My Life with Whitney Houston“.

Kirjastuse sõnul kirjutab Robyn „liigutavat ja tihtipeale keerukat lugu oma elust ja suhetest Whitneyga“, vahendab People. Seni on Whitney Houstoni kauase usaldusisikuna tuntud naine traagilise saatusega lauljannast haruharva rääkinud.

Raamat vaatleb 1980. aastaid, mil Whitney ja Robyn olid New Jersey koolitüdrukud, Houstoni karjääri kujunemist, sõbrannade suhteid ning Whitney katastroofilist abielu laulja Bobby Browniga. Kuulu järgi pidasid Robyn ja Bobby Whitney tähelepanu pärast lausa füüsiliste arveteklaarimisteni minevat võitlust. Kui lauljanna oli sunnitud nende kahe vahel valima, jäi ta truuks oma tütre isale Brownile - kuid sellest sai alguse Houstoni lõplik allakäik, mis päädis narkouimas uppumisega Beverly Hillsi lukshotelli vanni. 

2017. aasta dokfilm „Can I Be Me“ näitab, kuidas Houston tundis end pahatihti Robyni ja oma seadusliku mehe vahel lõhki rebituna. Polnud ka ime: sõbratar elas aastaid nendega ühe katuse all. Whitney ja Bobby abiellusid 1992 ja lahutasid 2007, kuid juba 1999. aastaks olevat Browni ja Crawfordi vahelised pinged haripunkti jõudnud. Whitney turvamehena töötanud Kevin Ammonsi sõnul olid Whitney ja Robyn nagu kaksikud. „Nad olid lahutamatud. Nende vahel oli side ja Bobby Brown ei suutnud Robynit lahti kangutada. Aga Bobby tahtis olla selles kooselus mees.“

Ka Bobby Brown on pärast Whitney surma kinnitanud, et Robyn oli lauljanna salakallim.