Wateva ja Elina BornFoto: Pressimaterjal
Inimesed
26. aprill 2019, 16:00

KUULA! Elektroonilise muusika duo Wateva uuel singlil teeb kaasa Elina Born (1)

Elektroonilise muusika duo Wateva andis välja uue singli „Tell Me,“ millele on andnud oma hääle lauljanna Elina Born. Lugu ilmus legendaarse BBC Radio 1 saatejuhi Pete Tongi plaadifirma Deux Trois’ alt ning on saadaval kõikides muusikaplatvormides.

Suvine singel „Tell Me“ sai Wateva liikmete sõnul alguse juba eelmisel aastal USAs. „Pete Tong’i plaadifirma artistiesindaja Lucina Sinclair võttis meiega mullu veebruaris ühendust. Ta ütles, et meie lugu „My Love 2 U“ on tal viimased paar nädalat peas mänginud ja soovis väga koostööd arutada,“ räägib duo liige Kris Evan Säde koostöö algusest rahvusvahelise plaadifirmaga. „Sealt hakkasid asjad tasapisi liikuma. Tänapäeva muusikatööstuses on see väga levinud, et lood, mis saavad alguse aasta aega tagasi, tulevad alles nüüd välja.“

Elina Borni kaasamine oli muusikutel juba varasemalt mõtteis. „Oleme alati Elinaga lugu teha tahtnud ja lõpuks see õnnestus. Tema hääle karakter oli selle loo jaoks täpselt õige,“ kommenteerib Säde. Wateva teine pool Hugo Martin Maasikas lisab, et koostöö Borniga oli väga sujuv. „Vokaalid said juba esimese sessiooniga purki ja saime hakata materjali kallal töötama,“ sõnab Maasikas.

Wateva on tuntud nii poplugude kui bassiste klubibängerite poolest. Maasikas tõdeb, et neil käib see lainetena – vahepeal tuleb kütte laine peale ja salvestatakse paar tummisemat lugu, et seejärel taas popima materjali kallal töötada. „Tegelikult oli ka lihtsalt tuju vahelduseks midagi ilusamat teha,“ lisab Säde. „Viimased träkid on rohkem klubimaastikule suunatud, „Tell Me“ on muhe follow-up (ing. k järg – toim.) „My Love 2 U“ ja „Amnesia“ lugudele.“

Wateva suundub pärast uue loo reliisi kevadeks tagasi LA-sse, et uue materjaliga suvel tagasi kodumaale naasta. „Aasta teises pooles on midagi suuremat oodata!“ vihjab Säde.

Uut lugu saad kuulata SIIN