Heidi ja Heiki pilt, millest segadus alguse saiFoto: Erakogu
Inimesed
26. aprill 2019, 11:14

Rahvas tõmmati haneks! Heiki Valner: armunud paar me Heidi Hansoga siiski esialgu veel pole (22)

Möödunud nädalal said Heiki Valneri ja Heidi Hanso fännid rõõmustada, sest Heiki sotsiaalmeediakontole postitatud piltide järgi tundus, nagu oleks kaks teleinimest ja loomaarmastajat teineteist leidnud. Nüüd on kindlalt selge, et rahvas tõmmati haneks. 

“Heidi on mulle kogu aeg meeldinud ja silma jäänud, ta on väga tubli ja armas eesti naine, kes on väga hea ema. Ta üritab valitsuse kiuste maal koos lastega ellu jääda. Ta on ka väga hea ajakirjanik,” kiidab Valner. “Ta on mind tükk aega inspireerinud. Kui Saaremaal olen käinud, siis olen tema juurest võimalusel ikka alati läbi põiganud," kommenteeris Valner Õhtulehele. Küsimusele, kas nad on paar vastas ta salapäraselt: "Kus suitsu, seal tuld."

Nüüd teeb Valner asja selgeks. "Me armastame samu asju ja oleme üsna samal lainepikkusel maailmaasjadest arusaamisel, aga armunud paar me siiski esialgu veel pole," ütleb Heiki naerdes.

Naljalugu sai alguse kui Heidi suutis Heikile lõpuks augu pähe rääkida, et mees tema saatele "Tuhat tervist" intervjuu annaks. Klipi salvestamine oli olnud ääretult lõbus, kuigi räägiti väga isiklikest ja tõsistest asjadest nagu vähk, alkoholism, suitsetamine ja kuidas raskel ajal terve mõistus säilitada ja kuidas sellest välja tulla. Milliseid tervisenippe Heiki kasutab, saab näha 18. mail. 

"Uskuge ikka headusesse ja armastusse ning ärge olge nii kuradi tigedad ja õelad," soovitab Heiki. "Loodus tärkab ja taimed tolmlevad ning soovitan inimestel sama teha! Ader vakku ja seeme prakku sõbrad!"