Indrek Rahumaa endise kallima Heti TulvegaFoto: TEET MALSROOS
Inimesed
29. aprill 2019, 12:08

Indrek Rahumaa tasus võla ja tema korteri sündmüük peatati (7)

Ettevõtja Indrek Rahumaa on sattunud sedavõrd tõsistesse rahalistesse raskustesse, et kohtutäitur on sundmüüki pannud mehele kuuluva kinnisvara Tallinna vanalinnas, kirjutas Kroonika reedel.

Kohtutäitur Kristiina Feinman on kuulutanud enampakkumise välja keskkonnas varad.ee, kus müüakse kolme Rahu­maa­le kuuluvat korterit majas aadressil Lai tänav 15. Korterid lähevad 13. mail haamri alla tervikvarana alghinnaga 795 000 eurot. 

Rahumaa telefonikõnet vastu ei võta, kuid vastab sõnumiga: “Saada SMS. Olen välismaal.” Sõnumiküsimusele, milliste võlgade pärast kohtutäitur tema kortereid müüb, Rahumaa enam ei vasta. 

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Nüüd ütleb Rahumaa Äripäevale, et tema korter on sundmüügist maha võetud, sest mees on nõutud võla tasunud. Rahumaa märkis, et sundmüügi aluseks oli ligi 20 000 euro suurune nõue, mille ta tasus eelmisel nädalal. "Kõnealune Kremmi Holding nõue, mille ajalugu ulatub 2009. aastasse, põhineb võltsitud dokumentidel. Minu avalduse alusel algatati ka kriminaalmenetlus, mis kestis mitu aastat, kuid paraku ei olnud võimalik käsitsi allkirjastatud ja sisse skaneeritud dokumendi võltsitust lõpuni tõendada," ütles Rahumaa pressiteates.