Rami MalekFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
25. aprill 2019, 15:32

Bondi-filmi kurjamiks saabki Rami Malek, aga Bondi-beib on ... (7)

Täna paljastasid produtsendid, et 25. Bondi-film saab alguse Jamaicalt - sealtsamast, kus agent 007 seikles juba 1962. aastal saaga avafilmis „Dr. No“. 

Produtsent Barbara Broccoli paljastas päikselisel Jamaical toimunud esitlusel, et Bond (Daniel Craigi viies ja ilmselt viimane etteaste) on järgmise aasta aprillis esilinastuva filmi algul tegevteenistusest kõrvale jäänud ning naudib Jamaical elu. Võtted on lisaks paradiisisaarele toimunud ka Norras.

Esitlusel, mis toimus kirjanik Ian Flemingi Jamaica-kodus, ei paljastatud küll Cary Fukunaga lavastatava filmi pealkirja, kuid ilmnes, et kurjami rolli on saanud „Bohemian Rhapsody“ staar Rami Malek. Too lubas oma videosõnumis Craigi Bondil elu kibedaks teha. Oscari-võitja Maleki osalusest uues filmis oli varemgi sahistatud. 

Bondi-beibena saab taas näha prantslanna Léa Seydoux'd, kes mängis 2015. aastal filmis „Spectre“ dr Madeleine Swanni nimelist psühholoogi. Kaasa löövad veel mitmed varasemates filmides mänginud staarid: Ralph Fiennes, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Ben Whishaw ja Rory Kinnear. Uustulnukatena käidi välja Lashana Lynch, Dali Benssalah ja Billy Magnussen, kes mängis Fukunaga Netflixi-sarjas „Maniac“. Uus nimi on ka hurmav hispaania näitlejatar Ana de Armas, kel ilmselt tuleb Bondiga lähemat läbikäimist. Kas tema on juubelifilmi tõeline Bondi-tüdruk?

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ana De Armas (@ana_d_armas) on

Peaosatäitja Craigi palvel on stsenaristide hulka värvatud Phoebe Waller-Gates, kes on laineid löönud miniseriaali „Fleabag“ stsenaristi ja peaosatäitjana ning põnevussarja „Killing Eve“ stsenaristina.